Halvány pozitív teszt is pozitív? (beszélgetés)
Nekem is halvány volt... Kettőt csináltam a második picivel erősebb volt. ...
Már 13 hónapos :)
Nekem alig latszodott anno..kb 6ablaknal neztem meg h tuti e..
Hat annyira tuti h epp most balhezok vele mert nem akar aludni😁
Találat fórumcímekben/tudásbázis kérdésekben
5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok? (Teherbeesés) 67 hozzászólás
Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik? (Teherbeesés) 64 hozzászólás
Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam (Teherbeesés) 36 hozzászólás
Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott? (Teherbeesés) 34 hozzászólás
Menstruáció előtt egy nappal halvány pozitív a teszt, lehet már örülni? (Teherbeesés) 33 hozzászólás
7 napja késik a menstruációm. Halvány pozitív teszt. Pár nap múlva teszteljek újra? Esélyes a baba? (Teherbeesés) 27 hozzászólás
Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík? (Teherbeesés) 26 hozzászólás
Halvány pozitiv teszt, és szurkálások.... (Teherbeesés) 24 hozzászólás
3 terhességi tesztben halvány pozitív csík jött ki, várható vajon a babóka? (Teherbeesés) 14 hozzászólás
Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík? (Teherbeesés) 9 hozzászólás
Volt már valakinek halvány pozitív tesztje mensi előtt pár nappal? (Teherbeesés) 7 hozzászólás
Halvány pozitív teszt is pozitív? (Terhesség) 6 hozzászólás
Teniszlabda nagyságú jég esett...
Úgyhogy még megpróbálom később lehet sikerül.
szia. Valószínűleg picit később történt a beágyazódás. De halvány pozitív is pozitív, csak erősödjön holnap, vagy vasárnap reggelre.
kép?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík?
- Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam
- Lett egy halvány pozitív tesztem és 2 negatív. A pozitív becsaphatott?