Halloween - töklámpás készítése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Halloween - töklámpás készítése
5. c6b27363e5
2007. okt. 31. 19:13
holnap halloween
jönek a boszorkány lányok
4. mothertiger
2006. szept. 27. 11:00
Régen én is készítettem töklámpást. Volt a szobámban, meg kinn az udvaron, párat pedig kitettem a kapura, meg a kapu elé. A frászt hoztam a szomszédokra.:)
Most szeretném ismét feleleveníteni ezzel kapcsolatos emlékeiket!:DDD
3. dee
2006. szept. 27. 00:17
A mi családunk is kedveli a kreativkodást.
Minden ünnep előtt felöltöztetjük a lakást.Már most készülünk a Halloween ünnepre.Most az üvegfestés a nyerő nálam.Vadászom a mintákat.
Szeretek játszani a szinekkel.Most őszi hangulat van a lakásunkban.Narancs,barna ......
Szivesen gyüjtünk terméseket,leveleket ezzel is remekül lehet dekorálni.Szőlő minden mennyiségben, míg tart a szüret.Várom a ti ötleteiteket is.
1. 53658d2215
2005. okt. 29. 13:07
Október végén elsősorban az angolszász kultúrkörben ünneplik a Halloween ünnepét, amelynek legkedvesebb része a töklámpások készítése.
Remélem mindenki kedvet kap az elkészítéséhez, amelyhez néhány jótanácsot mellékelek.
Ugrás a teljes írásra: Halloween - töklámpás készítése
Remélem mindenki kedvet kap az elkészítéséhez, amelyhez néhány jótanácsot mellékelek.
Ugrás a teljes írásra: Halloween - töklámpás készítése
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Kecskesajt készítése
- Nem szeretem a Halloweent🎃! Nem kell a rútságot,...
- Házi fagyi készítése (ötletek, receptek)
- Rántás készítése indukciós főzőlapon
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?