Hallásébresztő terápiára megyek fiammal Bp. XIX. ker. - Kosárfonó u. közelében - keresek olcsó szállást 10 napra, segítenétek? (tudásbázis kérdés)
Szia!
Bocsi, de nagyon régen léptem be a fórumra. Fiam azóta nagyon sokat változott. Az eddigi nagyon zárkózott gyerekem, sokkal nyitottabb lett, türelmesebb és a mondat alkotásai is igen sokat javultak. Persze kapja mellé az oviban a logopédiát és a + fejlesztést és még magánúton viszem heti 1x2 órára fejlesztésre, ami mozgással egybekötött. Szóval együttesen jó hatással vannak rá. Az autizmus "tünetei" a repkedés, lábujjhegyen járás, stb. fennállnak. De a kommunikáció fejlesztése a legfontosabb, Én úgy érzem. Azzal szinte minden fejlődik/változik.
Jöv.héten fekszünk be 1 hétre a Vadaskert Kuckó részlegébe megfigylésre, mivel a tanulási képességet vizsgáló biz. elvetette az autizmus diagnózist, de ők nem vették figyelembe a fiam viselkedési formáit/szokásait, pedig az is fontos lenne számomra. Nem csak az lenne a fontos, hogy a papíron mit teljesít 1 óra alatt a viszgált gyermek, de ott ezt nézték csak.
Most 6,5 éves és mi szeretnénk, ha még oviban maradhatna és majd 8 évesen kezdené meg a sulit. De az még kérdéses, hogy hol. Val.szeg nem a helyi falubeli suliban.....
Ha kérdésed van még írj.
:)
Segítek a drukkolásban, hogy nagyon, de nagyon jó eredményt mutasson a kontroll!
Köszönjük!
Egyre jobban változik a fiúnk. Jelenleg olyan mint egy hiperaktív gyerek, de ez majd le fog tisztulni február végére. Kb. 1 hónap múlva megyünk kontrollra. Egy enyhén autista kisgyereknél hihetetlen változások mennek végbe, és ezt jó értelemben írom.
1,5 - 2 hónap a terápia beépülési ideje.
A viselkedésben látok némi változást.
:))
Ez jó!
A kezelés segített legalább?
További ajánlott fórumok:
- Így karácsony közelében, a szegénységről
- Elélveztem, vagy csak a közelében jártam?
- Egyetértesz, hogy minden embernek javallott lenne terápiára, vagy pszichológushoz járni? Mit ajánlotok nekem?
- Ibis Styles Hotel a Liszt Ferenc reptér közelében, milyen a szobalány munka?
- Van itt olyan aki szorong mások közelében?
- Ha valaki egy kórház előtt lesz rosszul, vagy közelében akkor is ki kell hívni a mentőket?