Hálapénz-műtét előtt, vagy után (beszélgetés)
Én se előtte , se utána nem adnék és nem is adtam egyszer se neki ez a dolga munkanélküliség mellett nem nagyon teheti meg az ember , hogy hálálkodjon.
A páromnak voltak nagy műtétei nem is egy és egyszer sem hálálkodott pénzzel sőt egyszer akart de nem fogata el a doki tőle és ugyan olyan ellátást kapott mintha adott volna.Tudom ez ritka , de én egyiknek sem adok annak se amelyik elvárná.
Az a dolga, hogy életet mentsen, hova folyamodik a világ lassan már azt is meg kell fizetni, hogy meg mentse az életemet nevetséges .
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.Az anesztessel már beszéltem,de nem ő lesz a műtétnél ott,így műtét előtt már egészen biztos,hogy nem kap senki semmit.Ha szerencsésen túl leszek az egészen,majd megírom a tapasztalataimat,hogy mi hogyan alakult.
Én is helyesebbnek tartanék egy kis ajándékcsomagot,de a társadalom elrontotta a helyzetet,és magasabbak lettek az elvárások.Én nővéreknek ajándékot(csokit stb.)szoktam adni,mert ne feledjük el,az ők közreműködése nélkül nem lenne gyógyulás.
Üdv mindenkinek!
szégyeljék magukat,mert nem hinném hogy pénzt kéne csinálni más nyomoruságából,betegségéből.
de sajnos meg kell öket fizetni ,másképpen hozzád sem szólnak.
én is eddig mütétzvután adtam és én is eü dolgozó vagyok.
4 laparom volt.
érgutóbb a dokim akit nemrég választottam,kerek perec azt mondta hogy ad árengedményt ami szernte reális ,ö 80 ezer helyett 40 ezret kér.
szerinte ez korrekt.
ja lapoar helyet már vágtak.
szóval erröl ennyit.
de mi van ha elkéri a 80-at??
akkor az összes havi fizetésem majdnem oda adom és akkor miböl élek??
szóval ez undoritó!!!
ez Magyarország ,eg a pénzsóvár orvosok!!!!
Szia!
Hálapénz csakis a műtét után!Előtte senkinek sem szabad kapni és utána is csak annak,aki tényleg jól végezte a dolgát!
Műtét után. Mert csak utána tudod mérlegelni azt hogy valójában megérdemli azt az összeget amennyit szeretnél adni neki. Mi is így csináltuk.
De az orvos megérdemelte.
Tudom,indult már fórum ebben a témában,de kielégítő válaszokat nem találtam.Pár nap múlva lesz egy laparoszkópos műtétem.Értem,hogy nem helyes a hálapénz,de én ennek a dokinak a magánrendelőjébe jártam,ő fedezte fel az elváltozást,tehát nem panasz alapján,a kerületi SZTK-ból küldenek az illetékes szakemberhez.Amúgy ápolónő vagyok,és tapasztalataim alapján szinte mindenki ad az orvosoknak(gyerek),a sebészeknél azonban nem tudom,mi a szokás:előtte,vagy utána?Anesztes orvosnak előtte,vagy utána még találkozunk?Mennyit adnátok?
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- A ruhákat vasalás elött vagy utána hajtogatod a szekrénybe?
- Mi a jobb? Evés közben is inni, vagy csak előtte és utána?
- Evés elött vagy után mozogjunk?
- Hálapénz: Pár nap múlva fogműtétem lesz egy kórházban és gondban vagyok, hogy elötte vagy utána és hogy mennyit?
- Nagyon haragtartó vagyok. 13 évvel ezelőtt történtek után...
- Hálapénzt vizsgálat előtt vagy után illik adni?