Hajvilágosítás (szőkítés )minden esetben töredezéssel jár? (beszélgetős fórum)
hát igen nem jó a por egyáltalán.
De vannak gyógynövények amiket ha szed az ember segít a hajnak.
Vagy egy egyszerű megoldás egyél mindennap egy kis élesztőt.Hozzá lehet szokni az izéhez.Nem kell sok naponta 1 élesztőt mondjuk osszál be 5-6 napra...
Az sem mindegy milyen hosszúságú a haj.Ha rövidebb,és nyírva van mindig,ott nem fog kiszáradni a haj ellenben a hosszúval.
A szőkítőpor tényleg nem jó.
Mialatt megnő egy haj hosszúra,sok gondoskodást ápolást igényel(nekem 50cm és egészséges).
Szia!
Azt tudom ajánlani hogy ne szőkítő port vegyél hanem festéket szőke festéket...
És azzal csíkozd be de maximum 9% oxit használj ne többet!A szőkítőpor erősebb mint a festék...
A vékony szálú hajat megviseli,főleg ha az alapszín sötét,hisz azon dolgozik az anyag többet.
Úgy tudom a csíkozás a legártalmasabb a hajnak.
Nekem szőke vékony szálú a hajam,egyszer törött meg,egy rossz fodrászválasztás miatt.
nemrég rakattam bele csikokat,elötte is festettem már ,csak nem világosabbra.ugyan porral szökitett de alig volt rajta 5 percet se ,és a legkevesebb oxyval,és pont olyan lett amilyet szerettem volna,egybeolvadó szép világos tincsek..csakhát eléggé megviselte szegénykémet..(hajam:)
nemtudom miért,vagy ez mindenkinek?de nekem sajnos alapból vékonyszálú a hajam.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! A metszőfogaim éleinek töredezését mivel lehet korrigálni?
- Lehetséges az, hogy a tartós szempillafestés a szempillák kóros töredezését okozza?
- Szőkítő port otthon használt valaki hajvilágosításra feketéből?
- Hogy tudjuk megakadályozni hajszálaink töredezését?
- Aszkorbinsavas hajpakolást milyen gyakran alkalmazhatom hajvilágosításhoz?
- Próbáltátok már a C vitaminos hajvilágosítást sötétbarnára festett hajon?