Hajvasalók - Melyik típust? Milyen tapasztalataid vannak? (beszélgetős fórum)
Ga. Ma hajvasalót akarok venni, a legújabbat, azt a digitális kijelzős tourmalinos laser ionos-at. Esetleg van valakinek ilyen? vélemény?
Amúgy remingtont semmi pénzért nem vennék, annál még a babyliss is jobb....
Szia Veronika!!
Szerintem nem kell vele leállnod egyáltalán, főleg ha fullos a hajvasaló, nem hiszem hogy bármit is befolyásolna. De ez csak az én véleményem.
Sok sikert a versenyre:)
Így van :(
Tud vki. vmi. infót adni erre? H tapasztalatok szerint meddig bírják?
Sziasztok! Jelenleg én is hajvasaló vásárlás előtt állok. Ez a harmadik vasalóm ami tönkrement. Az első Vidal Sasson volt, hamar lekopott a kerámia bevonata, a második egy Grundig készülék – erről inkább nem is mondanék véleményt – a harmadik pedig a Remington Sleek & Curl-je, 3x védelemmel (kerámia, turmalin, teflon). Kb másfél évig nagyon jól vasalt meg voltam elégedve vele, de utána elkezdett kopni a bevonata, és utána érezhetően gyengült a minősége, széttörte a hajam. Szerintem a vasaló vásárlásánál a garancia a legfontosabb, mert mikor én a Remingtont vettem, okoskodott nekem az eladó srác, hogy ez nem fog lekopni, mert hogy ez professzionális, aztán végül ez is tönkrement. Végülis én voltam a béna, mert nem vittem vissza, mikor még lehetett volna.
Én biztosan nem veszek többet Remingtont, a Bellisimára gondoltam, de itt elég rossz véleményeket olvastam róla, így arrról is letettem! Viszont a hajsütőm az Braun Satinstyler, és az nekem nagyon bevált (ionos+minden), és tudom hogy van vasalóban is ilyen. Van esetleg valakinek ilyen típusú hajvasalója? Vagy tudtok róla véleményt mondani?
Sziasztok!
Van valakinek ilyen hajvasalója?
remington 5520
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Sziasztok!! :)
Én a héten vettem egy Remington Sleek&Curl S1051 és nagyon megvagyok vele elégedve :) Barátnőim ajánlották,hogy Remingtont vegyek,mer az tuti jó,én még gondolkoztam az új Belissimán,de elég gagyin van összerakva,így nem volt kérdés a választásom. Nekem egyenes hajam van és sok-vastagszálú és nagyon jó kis göndör fürtöket lehet vele alkotni,sok hajlakkal meg is marad :D Igazából göndörítés céljából vettem,mivel sajnos penge egyenes a hajam. A vasalás funkció is remek,szép fényes lesz a hajam :)
Üdv.: Alexandra
Boldog karáconyt mindenkinek!
Megvan a hajvasalóm! Annyira jó!
Ma megcsináltam vele a hajam. Hosszú hajam van,és körkefével szoktam szárítani,örökkévalóság.
De most csak simán megszárítottam,és szépen kivasaltam. Nagyon szuper!
Másodpercek alatt felmelegedik,és nagyon jó vele vasalni. 12 fokozat van,én az ötösön vasaltam. Kinézetre is tök szép,és a zsinórja "forgóvégű".
Azt írja,hogy a turmalin kristály bevonategyenletesebb hőelosztást és magasabbfényt ad,és nem a hajszál felületét melegítik fel,hanem a hősugarak a hajszál mélyére hatolnak,így a haj felülete kisebb hőhatásnak van kitéve. Az ionizálástól pedig hidratáltabb lesz a haj,több nedvesség marad a hajban és fényesebb lesz. A hajszín megőrzését is elősegíti.
Egyenlőre tökéletesen meg vagyok vele elégedve,kíváncsi vagyok,meddig marad meg a sima haj.
Van még egy csomó videó, én a másik irányba fordítottam mint ezen a videón a csaj, nekem úgy szebb lett.
Nehéz göndöríteni vele?
Az enyémhez nem lesz cd,ami a göndörítést bemutatja.