Milyen hajvasalót vegyek? (beszélgetés)
viszont kicsit gáz, hogy a digis hőfokszabályozó miatt vegyek 10 ezerért. :(
állítólag nagyon szipi-szupi lapjai vannak az S5500-nak, azt nagyon dicsérte eddig mindenki és ki is próbáltam.
a remington alap hajvasalója jó lenne, egy baja van, hogy nem lehet szabályozni a hőt, azért az durva, ha rögtön 200 fokon kezdek vasalni, nem? :)
én nem vasalnám a rövid hajamat csak max. 180 fokon.
Nem tudom, hogy az már mini-e vagy sem, én a tesómét próbáltam, ami kisebb fajta, azzal könnyen ide-oda pöndörödik, és nem lesz szép egyenes. Meg ha nincs lekerekítve a lap széle, akkor ez fokozottan igaz, és frankó kis éleket is könnyen lehet hagyni a hajban, amit ha egy ügyes mozdulattal jól belevés az ember lánya a hajába, akkor nem is lesz olyan egyszerű eltűntetni. Ugye ha nem muszáj, hosszan, erősen nem nagyon szeretné kínozni az ember a haját, pedig más megoldás nincs, ha nincsen hőfok szamályozó.
Pl. a gyapjú szöveteket ha félrevasalják a tisztítóban, akkor otthon az életbe nem fogja senki kivasalni, mert a profi vasalók magasabb hőmérsékleten működnek, és amit egyszer belevasaltak, azt csak magasabb hőfokon lehet eltűntetni. A haj szerkezete olyan, mint a gyapjúé.
egyáltalán számít az, hogy rövid v. hosszú hajra szeretném?
a mini, az milyen?
szia
nekem is inkább hullámos. :)
és én is vékonyat szeretnék, talán azzal nem bénáznék annyira.
szia.Mindegy melyik márkát veszed a lényeg szerintem,h kerámia lapos legyen,hőfok szabályzós.Nem akarom az előttem szóló üzletét rontani,ugyhogy használt is jó nem feltétlen kell az új.ha újat veszel mindenképp boltban ne kéz alól,gari legyen rajta.
ja és nekem inkább csak hullámos mint göndör a hajam,nekem az jött be amelyiknek nem nagyon széles a lapja.mert az a tövétöl egyenesíti,Ja és mindenképpen könnyű és minnél vékonyabb legyen maga a készülék.remélem tudtam segíteni
Szia
Én most árulok egyet,itt az apró hirdetésen.
Csak Remington! Az a legjobb!! :))
Nekem Remington S6500 Sleek & Curl hajsimítóm van.Már két éve megvan és tökéletesen működik.
Simít,göndörít.Szuper kis gép!!
Csakis Remington.
Nekem S9950 van, imádom.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hajvasalót. Tegnap Bellissimával (Imetec) volt vasalva. Még a Remington jöhetne szóba. Több tízezret nem szeretnék rákölteni. Teflon v. turmalinos a jó?
Bubi frizurám hullámos,(rövid) ha nem vasalom ki, akkor nem az igazi. Ha valaki ír típust is, azt megköszönöm!
Köszi, aki ír!
További ajánlott fórumok:
- Belissima mini vagy Remington hajvasalót vegyek ma magamnak?
- Milyen hajvasalót vásároljak?
- Milyen fajta hajvasalót érdemes használni, milyen sűrűn használhatom, hogy ne károsodjon a hajam?
- Milyen típusú hajvasalót vegyek?
- Milyen hajvasalót vásároljak?Tapasztalatok?
- Milyen márkájú hajvasalót ajánlotok? Nektek melyik vált be? Melyik nem? Miért?