Hajvasaláshoz ki milyen hővédőt használ? Ami tényleg jó. (beszélgetés)
Ez de jó blog :) bár ahogy az én hajam tud tekeredni azt pont nem találom benne.
De amúgy szerintem is, hullámos hajhoz egyszerűbb hullámos frizurákban gondolkodni, akkor kevesebb az ember gondja.
Én most vettem SteamPod hajvasalót. Ahhoz van remek hajápoló
Én Avonos hővédőt használok.
Nekem évek óta bevált
Wella
A hajad végéből vágasd le a száraz részt.
Használj minőségi sampont és hajpakolást, amit hajmosás után a hajadon hagysz egy kis ideig. Használj újraépítő sprayt amit a törölköző száraz hajadra fújsz és tekerd a törölközőbe fél órára. Meglátod milyen puha és gyönyörű lesz utána.
Én ezeket használom.
Sampon: [link]
Pakolás: [link]
Vehetsz Wellát is de az drágább, a Londa pedig a Wella leányvállalata és ugyanolyan jó minőségő és olcsóbb is :)
Spray: [link]
Plusz egy simító és hővédő krém pluszba: [link]
Érdemes beruházni ezekre, meghálálja a haj.
Én ezeket használom. :)
Nem lehet, hogy inkább hullámos-göndör lenne a hajad, csak mivel kifésülöd szöszös lesz, száraz hatású és durva tapintású? Milyen mikor leveszed a törölközőt mosás után? Hullámosan áll, vagy szögegyenes?
Én ritka, vékony hajat semmi esetre sem vasalnék. Ha hullámos a hajad, akkor van tippem.
Vékonyka és ritka hajam van. Muszáj vasalnom, mert össze- vissza áll állandóan. Így is kivasalom, egy ideig tart, de pár óra és ugyanolyan kócos a hajam, mint előtte.
Mit csinálhatnék vele? Ki milyen hővédőt használ? Lehet azért ilyen kócos hatású, mert száraz a vége? De fönt zsírosodik irtóra. Nem értem a hajam.
További ajánlott fórumok:
- Bioptron lámpa tényleg használ?
- Toman Diet - tényleg használ?
- Amikor a fülgyertyát használat után eloltottad, mi az a sárgás valami a gyertyában? Tényleg fülzsír vagy az elégett gyertya darabjai?
- Fiamnak felírta a doki a Ribomunyl inmunerősítőt. Van valakinek tapasztalata? Tényleg jó? Használ? Nem lesz a kúra után beteges a gyerek?
- Termékek, amik tényleg használnak
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?