Hajfestés vállalkozó kedvűeknek (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hajfestés vállalkozó kedvűeknek
Sziasztok!!
Nekem most feketére van festve a hajam, egy részen kopottasabb (szürke) színű, mert előtte le volt szívatva azon a részen, hogy kékre festhessem, de rengeteg macera volt vele, mert nagyon gyorsan kopott. Ezért befestettem feketére. Viszont most azon filózok, hogy befestem lilára...semmi xtrém, csak olyan színűre amilyet a drogériákban is lehet kapni. Ehhez, mivel nem akarom az egész hajam leszívatni, arra gondoltam hogy tincseket szivatnék le a választékomnál. És az lenne a kérdésem hogy ehhez milyen eszközökre lenne szükségem?? Mármint hogy hány %os hidrogén meg ilyesmik...
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Sziasztok!
Nekem jó ideje vörös hajam van és használtam már színvédő sampont, barzsamot amik használnak is. De a hajam állapota miatt most dúsító vagy zsíros hajra való hajápolási cikkekre lenne szükségem. Ki is néztem ezeket a Garnier Fructis termékek között, csak nem tudom, hogy mennyi szedik a hajfestéket. Esetleg Ti használtatok a dúsító vagy a zsíroshajra való termékeik közül vmit, és mennyire szívja a hajszín?? (a festéket)
Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Tegnap rámentem a hajamra a Loreal Efassorral, de sajnos az eladónő kevesett ajánlott, így kb a felére sem lett elég. Köv. hónapban színezés előtt rámehetek megint vele szerintetek? Hál'istennek nagyon jó minőségű a hajam, volt már ebben a félévben blansolva is, egy kis túlzással meg sem érezte(vagyis nem volt látható nyoma)...
Köszi szépen a választ!
A természetes hajszínem világos szőke, szóval nem hiszem, hogy még külön szőkítgetni kellene a tövét. Elhatároztam, hogy most hagyom lenőni és megmutatom az eredeti színem egy szakembernek, aki majd tanácsol egy színt, ami elég közel áll a sajátomhoz, és így szép lassan lenövesztem...
Hát szomorúan tudatom veletek, hogy 3 hét után besárgult a hajam, szóval most már végképp feladtam...
Ha valaki tud valami jó hamvasító sampont, vagy szert, írja már le a címét!
köszi
Sziasztok!
Megfogadtam Koczy tanácsát, és fodrászkellékesnél vettem festéket. Ha valaki akar gyönyörű világos hamvas szőkét, a Loreál majibolnd 911-esét próbálja ki,igaz ez sem csodaszer, kell neki még 1-2 festés, hogy egyszínű legyen, de kopik, nagyon jó az állaga a festéknek, stb. Nem olcsó, kb. 2000 ft 50 ml, de nekem megéri, hogy minőségi cucc legyen a hajamon, fodrászra úgy se kell költenem...
Huuu csajok leszőkítettem a hajam. Barnés-vöröses volt a képen még látni lehet talán..
2X használtam szőkítőport. Leszívta. Sárga lett most pihentetem és jön a szőke festéés. De egyből leszőkíteni nagyon merész dolog de 1X élünk :)
Most olvastam az oxy reload nevű szerről...Hát nem gondoltam volna, hogy létezik olyan anyag, aminek köszönhetően nem kell éveket várni a lenövésre.
Na most az én természetes hajszínem világos-középszőke, most festett középszőke vagyok világos melírcsíkokkal, amit szőkítőporral alkottam(vettem melírozót)Ugye ez világosabbra csinálta néhány tincsemet, mint az igazi hajszínem. Utána olvastam, ez a szer a festett pigmenteket szedi ki a hajból, de mondjuk egy blansolás vagy egy szőkítőporozás nem csinál adott hajszálakon az eredetihez képest visszafordíthatatlan folyamatokat?(hú, remélem eligazodtok ezen a kusza mondaton és a hozzáértők tudják, mit szeretnék:S) Nekem is működhet?Huhh, nagyon kíváncsivá tett ez a dolog...
Szia Koczy!
Említetted egyik korábbi üzenetedben, hogy kapható fodrászkellékesben olyan festék, ami szívás nélkül kiszőkíti a barna hajat. Tudnál mondani ilyet? Sajnos a fodrászkellékesekben nem bízom pár rossz tapasztalat után:(
Elég meglepő ez számomra, hisz minden fodrász, akit megkérdeztem eddig, azt mondta, hogy ez szívás nélkül nem lehet megcsinálni...
Zsuzsa sajna a szőke mindent ledob, a feketéből meg nagyon nehéz szőkét csinálni mivel a 2 véglet a 2 szín a kerámialapos hajvasaló tényleg jó barinőm is 4 éve kb vasalja azzal vagy 3 :s és Semmi baja a hajának.
Rencsi a barna része lett olyan rossz színű? mert ha igen akkor a legjobb lenne ha szőkítő porral melíroznád többször mindig máshol és egyszer szőke leszel :D
Tamara. VOltál uszodában mostanában? a szőke a klórtól is zöldül..
Arabexa. Próbáld meg habár azért kopik mert gyenge a festék...
NEM GYőzöm elégszer MONDANI... FODRÁSZ CIKKESBE VÁSÁROLJATOK FESTÉKET MEG HIDROGÉN az eladó segíthet nektek a kívánt hajszín eléréséhez is.. A dobozos festékekkel meg első festésre jók meg melírra max de azok elég gyengék gyorsan kopik és engednek sokáig...
Peace
Sziasztok!
Nekem 1 hete kenték be loreal excell 10 jeges sötétszőkével a hajam egy szívatás után. Most, 2 hajmosás után kopott le a kívánt színre. Nagyon szép színe van, de az is biztos, hogy nagyon kopik(nálam). Fokozatosan szeretnék világosabb szőkét, és az lenne a kérdésem, hogy egy sötétszőke hajra rá lehet- e menni egy hamvas középszőkével?Konkrétan a Natural&easy dobozát láttam meg ma, amin a hölgynek elég világos színű a haja, de a doboz oldalán már a színminták sötétebbet mutatnak, Szóval ér-e valamit, ha rámegyek azzal a festékkel?
Köszönöm
SZIASZTOK!
Nekem sötétszőke, azaz inkább "zöld" szinű jelenpillanatban a hajam, miután befestettem világos barnára - ez már több mint 3 hónapja volt. Ma befestettem szőkére, de semmi változás, csak minimálisan világosodott :(. Vettem egy Garnier-es extra világosító hamvas szőke hajfestéket - ez segítene rajtam, ha szőke hajat szeretnék? Mennyi időt kell várni 2 hajfestés között, hogy ne károsodjon annyira a haj???
Várom mihamarabbi segítségeteket! Előre is köszi! (eredetileg szőke vagyok)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Ha lehetne módod arra, hogy vállalkozást nyiss, milyen üzletben gondolkodnál?
- Egyéni vállalkozói engedélyről tudna valaki tanácsot adni?
- Mit lehet tenni, ha nem akarnak fizetni? Mi védi a vállalkozót?