Hajhullásra melyik a legjobb hajsampon, balzsam, pakolás? Vagy hajvitamin? (tudásbázis)
Én belsőleg és külsőleg is kezeltem, helyreállt.
Az Olimp Labs ligetszépe kapszuláját szedtem, mellé magas dózisú multivitamint, pluszban még vasat.
Hajápoló termékekből csak egyetlen termékcsalád jött be, amit Michelle.r is írt, a Milva. Na, az csodát tett a hajammal. Nem csak megállította a hajhullást, de sosem volt ilyen tökéletes állapotú, kevésbé zsírosodik. Koffeines sampont, Kinin Forte pakolást, koffeines és Kinin Forte hajvizet használok, imádom (először rosszabb lett a hajam állapota, mivel addig szilikonos termékeket használtam, de mikor az lekopott, tényleg olyan kaptam, amit nem is reméltem, néha mikor sietek, csak a sampot használom (mindig rajta hagyom legalább 5 percig), akkor is tökéletes)
Sajnálom. Már az egyik fodrászom is használja, ajánlja a vendégeinek, tőle is azt hallom, hogy elégedettek.
Új hajszálaid sem nőttek?
Nekem nagyon bejött a MILVA termékcsalád. A hajhullásom teljesen megállt, hogy lassan egy év elteltével teljesen visszasűrűsödött.
Egy hozzátartozómnak a kemoterápia közben hullott ki a haja, neki a Biocom-tól vettük meg a teljes készletet, sampon, balzsam, a fejbőrápoló krém, amit hajmosás előtt kell felkenni és egy folyadék, amivel mosás után, két mosás között kell a fejbőrt átmasszírozni. Klasszul nő, sokkal sűrűbb a haja, mint a kezelés előtt volt. Egy Kiss Éva nevű hajgyógyász terméke, egy videóban azt hallottam tőle, hogy évek óta nem működő hajhagymákat is újra tud éleszteni.
Nekem is.
Sampon, balzsam, pakolás úgy tapasztalom parasztvakítás, nálam legalábbis semmit nem ért.
A harmadik féle vitaminnál tartok, és nincs javulás.
Nagylaborom, pajzsmirigy értékem tökéletes.