Hajhullás ellen kinek milyen hajsampon vált be? (tudásbázis)
Nekem is hullott nagyon...
Ne nevessetek ki, de ne mossatok semmilyen bolti samponnal hajat!
Legalábbis ne sűrűn, és ha mégis használjátok, hígítsátok fel, amennyire csak lehet!
Én saját készítésű sampont használok és citromlé vagy saját készítésű almaecet megy az utolsó hajöblítő vízbe.
Ez és a henna használt.
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat.
24 éves vagyok, recepciósként dolgozom egy cégnél, ezért fontos számomra a megjelenés.
Kb 5 hónapja elkezdett hullani a vállamig érő hajam, elég erőteljesen. Nem egy foltban,hanem úgy mindenhonnan. Hajmosásnál volt a legbrutálisabb, már a sírás határán voltam. Meg is csappant, mások nem vették észre,de én éreztem a tömegén. (Amúgy a hajam sötét szőke, és eléggé vékony szálú is.) Ám ezzel egy időben a hajam minősége is vele romlott. Amit azelőtt vizesen simán kifésültem az pff kész harc lett még balzsammal is.
2 dologtól lehetett ez talán. Emlékszem, hogy tavasszal többször reggel mostam hajat, és volt h eléggé fázott a fejem a melóba menet. vagy az utóbbi időben elég sokat stresszeltem...nem tudom, az is lehet h egyiknek sincs köze hozzá...passzolok.
Lényeg a bélyeg, hogy Dr. Immun hajhullás elleni sapmon + balzsam (kb 1200 a sampon) + hair clinic kapszula.
3 havi kúrából már 2 hónapnál járok. És nekem bevált a kettő kombinációja. kb 60-70%-al kevesebb hullik ki. Illetve most már csak hajmosásnál jön ki valamennyi szál.
A hajam minősége nem igazán javult,de ez már a legkevesebb.
A kapszula nem kicsi éhség érzetet okoz,nade valamit valamiért :-)
Remélem tudtam segíteni!
LÁNYOK,AKINEK NAGYON HULLIK A HAJA VAN AMALGÁM TÖMÉSE?
A labor sokat megmutat,és a vitaminhiány valóban durva hajhullást(is)okozhat.
ok, nekem aztán tök mindegy. Te kérdezted.
És attól, hogy X-nek bevált, honnan tudod, hogy neked is be fog? Na, mindegy... jó kenegetést.
Simán okozhatja egy gócos fog is.
Ha nincs meg az oka, lehet rá kenni az atyaúristent is, úgysem fog segíteni.
Kivizsgálás kell.
Sziasztok!
Nem lehet, hogy valamilyen vitaminhiány okozza? Nekem anno vasat kellett ennem, és elmúlt, foltokban hiányzott a hajam, de évekkel ezelőtt. Visszanőtt egy bizonyos vas után.
További ajánlott fórumok:
- Mi hatásos a hajhullás ellen?
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Hajhullás ellen mit tudtok ajánlani? Kérlek csak tapasztalat alapján!
- Hajhullas ellen homeopatiaval? Tud valaki tanacsot adni?
- Hajhullás ellen kinek, mi vált be?