Hagymás-majorannás csirkemáj recept
A Hagymás-majorannás csirkemáj hozzávalói:1 kg csirkemáj szív nélkül
4-5 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
3 evőkanál kókuszzsír
2 dl tej
só
őrölt vegyes bors
majoránna
A Hagymás-majorannás csirkemáj elkészítési módja:
A májat tejbe áztatom. A hagymákat szálasra vágom, a fokhagymagerezdeket átnyomom fokhagymaprésen. Felhevítem a zsírt, rádobom a vöröshagymát, sózom, s a borssal fokhagymával összepárolom. Amikor a szaftja sűrűsödik, beleadom a leszűrt májat, meghintem majoránnával, Kb. 30 perc után vajpuha májat kapok. Salátával, savanyúsággal (pl. cékla) tálalom. Hidegen is finom.
A szaftját teljes kiőrlésű kenyérbe itatva mennyei szendvicset kapunk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. szept. 14. 06:59
A hagymás-majorannás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.