Ha vásárolsz egy ruhaneműt, és 2 nap leforgása alatt valami elromlik rajta, visszaviszed, vagy megcsináltatod? (beszélgetés)
attól függ...mi a baja...
én is megtudom csinálni éppen..
de volt már rá példa, h cseréltettem.
Sajnos ,se nem cserélték ki ,és a pénzt sem adták vissza...:(
Én megkellett oldjam...szomorú,de ez van...ráadásúl ismertek....
Na, igen.. Én már jártam hasonlóan M@ngoban és Z@rában is...
Sőt, egyszer az egyikben, amikor vették le a lopásgátló műanyag vackot, megsértették a ruha anyagát, persze nem szóltak, én pedig nem figyeltem annyira, mert beszélgettünk a párommal + máskor soha nem volt ilyen gond. Azt is megszoktam, hogy a számlát a ruhával együtt a szatyorba teszik. Na, akkor ez elmaradt. Vissza sem tudtam cserélni azt a blúzocskát :(((
Azóta még jobban figyelek :-/
Ne itélkezz mig nem ismersz valakit....a kérdésedre mást nem lehetett válaszolni....
Talán máskor meggondolod ,hogy teszed föl az újabb kérdéseidet....
oké, köszi látom a humorérzéked hasonlóan friss, mint a kínais papucs, ami elromlott, miután hazavitted.
(Én fogalmazok ennyire zvarosan, vagy te vagy ilyen fapicsa?:)))
:))
És még csak annyit ,hogy a hűtőben sem tartok annyit egy dolgot ,hogy bepenészedjen....
Az már a te szégyened...néha kikell takaritani a hűtőt....
A ruhaneműn valami....
Nem a ruhanemű maga....
Te sosem jártál úgy,hogy megvettél valamit ,és elromlott ,czibzár ,vagy kapocs,vagy megszakadt....függetlenűl hogy mikor vetted akár hamarosan akár egy hónap múlva..
Sajna ez sem egy olcsó dolog ,sőt hihtetlen ,hogy ennyit tart már a minőségi darab is....:(
Én AbOriginal felsővel jártam úgy,hogy másfél órát volt rajtam,és kiszakadt a hasamon,úgy,hogy elég volt hozzáérni az anyaghoz,és jött szét.Tehát nem kell,hogy kínai legyen.
A Nike sportcipőm is kemény egy évig bírta...
ruhanemű hogy romlik el?
Nem tartom hűtöbe és bepenészedik?:)
További ajánlott fórumok:
- Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert?
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Vigyázz, mit vásárolsz!
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?