Ha van olyan recepted, amit már évek óta készítesz, és megjelenik valahol más elkészítési móddal, ki szoktad próbálni? (beszélgetős fórum)
7. d41005143d
2014. máj. 13. 09:25
NEM,MERT EN RAGASZKODOK MINDIG AZ EREDETI RECEPTHEZ,DEGA VMI MIATT NEM IZLIK NEHA KIPROBALOM AHOZZA HASONLOT,KI TUDJA LEHET NAGYON FINOM JELIGEVEL.
6. 9c8432d068 (válaszként erre: 5. - Pné Veronika)
2009. jan. 5. 17:41
Én is nagyon szeretem mások hasonló receptjeit kipróbálni,valóban jó eszköz arra,hogy el lehessen dönteni,melyik a finomabb: az enyém,vagy a másé?
5. Pné Veronika
2009. jan. 5. 17:33
Persze, hiszen lehet, hogy jobb, mint ahogyan én készítem.
Ha mégsem, akkor pedig elégedett lehetek, hogy az enyém a jobb... :-D
4. smudlaagi54
2009. jan. 5. 17:22
Igen,mert lehet hogy az jobban fog ízleni.Példa erre a pörkölt,mert ugye a legtöbb helyen borssal,paprikával,paradicsommal,esetleg lecsóval ízesitik.Én 0.50 dkg húshoz 1 kis doboz süritett paradicsomot adok,2-3 gerezd fokhagymát,és jó késhegynyi köményt adok.Nekem ez jött be.Nem véletlenül mondják,ahány ház annyi szokás!Me g a lecsó.Én előbb a parit párolom meg,aztán adom hozzá a paprikát,és azóta nem fáj a gyomrom a lecsótól.
3. rolvisa
2009. jan. 5. 17:21
természetesen
2. Lillacska
2009. jan. 5. 17:17
Hat persze. Miert ne? Legalabb kiderul melyik a jobb.
1. 9c8432d068
2009. jan. 5. 17:15
Ha van olyan recepted,amit már évek óta készítesz,és megjelenik valahol ugyanaz a recept más elkészítési móddal,akkor ki szoktad próbálni a másik változatot is?
További ajánlott fórumok:
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Mit lehet tenni, ha megjelenik a penész?
- Mit készítesz padlizsánból?
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hogyan reagálnál, ha a barátod iwiw lapján megjelenik a volt barátnő, mint ismerős?