Ha utánvétellel kapok valamit postán, az a feladás után mikor érkezik meg? (tudásbázis)
:((((
De azért szurkolj!
Köszi a hozzászólásaidat!
Ez szomorú.
Mondjuk így már én is emlékszem, hogy 3 évvel ezelőtt meglepetésként küldtek nekem valamit és azt hitték, hogy meg se köszöntem, pedig csak nem kaptam meg. És ez is Pestről érkezett...
De nagyon remélem, holnap megérkezik amit várok, mert nagyon fontos lenne...
Néhány napja kaptam meg pl egy csomagot, amit augusztusban postáztak. Általában egyébként másnapra megkapom a csomagokat, néha 2 vagy 3 nap kell. (Országon belül.) Első osztályon másnapra, másod osztályon 2 v 3 napra jönnek meg a dolgok.
Egyik országból a másikba általában 3 nap a levél, csomag max 5 nap, de most nekem is becsúszott egy hosszútávű küldemény, már azt hittem, hogy eltűntette a posta a csomagom.
Egyszer pl amikor Kínából rendeltem (onnan 5-7 nap a csomag), akkor az is elhúzódott egy hónapra.
További ajánlott fórumok:
- A postán lehet bankkártyával fizetni ajánlott levél feladásakor?
- Több ruhát hogy érdemes feladni a postán, milyen csomagban, hogy olcsó is legyen a feladás?
- Postán a sima levél feladása mennyibe kerül?
- Ha utánvétellel adok fel egy kisebb csomagot, akkor a postai költséget nekem kell kifizetni a feladáskor vagy azt a vevő fizeti utólag?
- Ha tegnap feladtam pénzt postán, az mire érkezik meg?
- 10 könyvet postai utánvétellel egyben postán el lehet küldeni? Ha igen, miben?