Ha új ruhákat vásároltok, ti hogy viszonyultok utána a régiekhez? Csak az újakat viselitek vagy felváltva? (beszélgetés)
Régebben én is eltettem a jóreménységben. Így van olyan ballonom, ami egyszer sem volt rajtam és már nem divat. Amikor vettem drága és menő volt. Most sajnákatból lóg még a szekrényben.
Így mostanában a mának élek, megveszem, felhúzom , mielött elavul.
Úgy gondolom most örülök neki igazán.
Szegény nagyanyám is sok cuccot tartogatott, a nagypapám szintén az elnyűtt dolgait vette előre. Sajnos nagyon sok szép új dolguk hordatlan maradt. 😟 szóval nincs mire várni.
Én vásárolok tuirban is, újonnan is.
Próbálok olyat venni amihez van már mit felvennem, szóval kombinálom őket a régiekkel és persze hordom is, azért van a ruha.:D
Amit már nem veszek fel, azt vagy odaadom valakinek, ha tönkrement akkor meg nyilván kuka.
Hát nem sok van.
De ettől függetlenül sajnálom az új ruhákra szerintem nem reálisak az árak na meg van aki alig használt ruhákat olcsón ad. És tényleg Hibatlanok nagyon szépek
Off
Ki lehet fogni olyan leárazásokat, hogy olcsóbb újonnan, mint a turiból.
On
További ajánlott fórumok:
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Te is elnéző mosollyal viszonyulsz a tetovált emberekhez?
- Nekem kellene máshogy viszonyulnom a párom exéhez fűződő viszonyához?
- Én és ahogy a lányom viszonyulunk egymáshoz...
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- 17 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek ezt a meleget? Picurka mocorog már?