Ha túl sok teher van a válladon... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha túl sok teher van a válladon...
Amit már írtam, első lépés a hivatalos szervek, és hidd el sajnos a mai világban sok nő kér segítséget, ne félj te sem! Távoltartásit is rendelhetnek el másnem!
Honnan tudod h az o helyzete milyen?
Teljesen jo ez a cikk, a joszandek atjott es ez a lenyeg.
Köszönöm Neked!
Egy levél arról, hogy van kiút. Ráadásul aki másoknak segít magának is segít. Mindeközben továbbra is dolgozik azon, hogy ő maga kijöjjön a veremből.
Sok sikert és kívánom, érkezzen meg az az ember, akivel érdemes élni.
Ez a hölgy megpróbált segíteni azoknak, akik mély gödörben vannak vagy onnan jönnek kifele. Bár ő már kifele tart, ez a pár sor neki is nagy segítség volt. Leírni, átgondolni mi is történik vele.
Köszönöm sorait, bevésem kincstáramba, másoknak is nagy szükségük lehet rá.
Jaj de szerettek az emberek lelkébe gázolni!
Semmi tolerancia, csak meg nem értés.
Ezt a cikket nem értem. Egy szavát sem.
Nem, nem hiszem hogy velem van a baj.
Sajnálom teneked nem jön át a mondandó, sebaj, van akinek már tudtam segíteni, és ez többet ér!
Még mindig csak károgások vannak, nem pedig összefogás:)))
szeretném elolvasni az előző cikkedet is. mi a cime?
köszönöm!
Na ez ami sokszor felrak a fára
Teszek nagy ívben hogy másnak nagyobb a baja, nekem az én bajom a legnagyobb
Ha minden OK, akkor igen, akkor "ránézek " a másikra is és segitek ha tudok
Nem is èrtem a negatìv kommenteket... minden embernek megvan a maga keresztje, amit cipel. S lehet, hogy könnyű mondani, hogy vannak nàlad rosszabb helyzetben lèvő emberek...de akinek mondja az illető, nem tudja, hogy a màsik hogy èli meg. Ki lehet màszni a gödörből, de nagy lelkierő kell hozzà.
Nekem is megvan a sajàt pèldàm, hogy bizony hosszù utat kell megtenni a lelki egyensúlyèrt. De sikerülnie kell, hogy teljes èletet èljen az ember.
Na, még egyszer nekifutottam.
Húhh, de álszent vagy:P
Ahogy az évek jönnek és mennek egyre több teher van az ember vállán.
Fizikailag is, hiszen az ember nem bír már mindent úgy, ahogy azelőtt.
Lelkileg is egyre több teher rakódik az emberre. Ennek is súlya van.
Elolvastam (?) amit írtál és pont fogalmam sincs arról, hogy mi a te nagy bajod.
nem értem, ne bántódj meg, nem kívántam kritizálni,
inkább a segítség vezérel, ha valamit nem értettem jól ne haragudj
nekem egy hete halt meg édesapám, hidd el nekem sem könnyű, én is kapaszkodom valamibe, ami átsegít a nehéz helyzeteken,
Mielőtt még valakinek kedve támadna szúrkálódni, lehetőség van cikket írni bárkinek, de vannak az örök beszólogatósak.... tenni kell ember, nem csak károgni!
Át kell gondolni miről is szól a lényeg!- arra, hogy figyeljünk magunkra, hogy mindenki küzd problémával, de mindig van kiút!- lehet nem azonnal, és lehet meg kell küzdeni, de tudjátok, mindenki a maga portáján söprögessen először!
Hidd el tudom milyen helyzetben élünk ma, csupán lelkileg igyekeztem adni!!!- sajnos a mai világban , azt látom, hogy mindenki képes kritizálni:)--- de tenni sokan nem!
Gondolom, te nem küzdesz mindennapi megélhetéssel és sajnálom, hogy a mondanivalóm, nem úgy értetted!
egyetértek,
nézz körbe, vannak szegények,akiknek étel sem jut az asztalra, vannak fogyatékosok,vannak öregek és magányosak, vannak betegek és gyászolók, kinek már senkijük nincs
Gondold végig, neked milyen problémád van és gondolj azokra akik tőled is rosszabb helyzetben vannak,
ha teheted segíts környezetedben lévő szerencsétlenebb, nyomorultabb embernek, az majd kihúz a gödörből, ha látod hogy a Te bajod eltörpül az Övé mellett
Amíg a tömény önsajnálatban fetreng az ember, addig nem fog tudni kikecmeregni a gondjaiból!
Talán nézz körbe, hányan vannak nálad sokkal nehezebb helyzetben...