Ha nincs munkahelyem és óvodáskorú gyermeket nevelek, megkapom az önkormányzati rendkívüli támogatást? (tudásbázis)
Próbálj a Vicus Alapítványhoz beadni segély kérelmet, ott szerintem havonta ülnek össze és döntenek. Évente egyszer van lehetőség kapni tőlük segítséget. Nem hiszem, hogy az kitétel lenne, hogy kinek mi a foglalkozása.
Sok sikert hozzá!
Ha bemégy az önkormányzathoz, nehogy úgy tedd, mint az egyszeri, egyszerű asszonyka: hivatalba indult, mégiscsak felöltözik tisztességgel, meg ne szólják.
Felvette a szekrényben féltve őrzött kiskosztümöt, az anyagából varrt kiskalappal a fején, köröm cipőt, rúzs, egyéb pampuc, + kifestett körmök, és elindult segélyt kérni.
Mondtam neki, drága Maris néni, ha így állít be segélyt kérni, kihajtják onnét mint a búzába tévedt malacot!! Menjen vissza, öltözzön fel a boltba-járó, hétköznapi kis cuccaiba, legyen tiszta, és az sem baj, ha foltos. A pampucokat pedig mossa le magáról.
Kérdéseket feltenni, van egy másik honlap:
Talán nagyobb az esélye, hogy valaki olyan válaszol, aki konkrétan ismeri a lehetőségeket.
Elég egyedi a kérdésed.
Nagyon kevés az esély, hogy itt pont a XI. kerületi önkormányzattól ilyen támogatást igényelt emberekkel találkozol.
Mindenképp az önkormányzathoz érdemes fordulnod.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Temetés miatti rendkívüli önkormányzati támogatás megítéléséről jön értesítés?