Ha nem ettem mág cukkinit, milyen étellel kezdjem a fogyasztását? (tudásbázis kérdés)
én rántva kezdeném, de az hízlal:)
salátát is lehet készíteni belőle.
sőt, natúr is meg lehet enni.
Egy cukkini krémleves recept, mi ezt nagyon szeretjük:
Cukkini krémleveshez 70 dkg kockára vágott cukkinit, 1 közepes krumplit hagymán megdinsztelünk, vízzel felöntjük (pont ellepje). Adunk hozzá 4 gerezd reszelt fokhagymát, sót, mokkáskanál kakukkfüvet. 20 percig főzzük, majd turmixoljuk. Utána adunk hozzá 1 dl főzőtejszínt, fehérborsot, szerecsendiót, ezzel még összeforraljuk. Tálaláskor, miután kiszedtük a tányérokba, 1-1 teáskanál extra szűz olívaolajat csorgathatunk rá.
(Jó kis mediterrán íze van.)
Mindent ki akarsz próbálni, mivel 1x élünk? D
Én a pirított grízt kihagynám, ha 6 életem lenne is.
Én belecsapnék a lecsóba, és rántva enném kapásból.
Nem vagy kisbaba, hogy folyamatosan kellene hozzászoktatnod a szervezeted :D
Minek akarsz cukkinit enni, ha egyszer nem akarsz cukkinit enni?
Szerintem a "legkevésbé cukkinis" egy jó kis perkelt galuskával.
főzelék szerintem is.
aztán csinálhatnál tésztát, rizst. és arra valami ragut vele...zöldségekkel, csirkemellel. tejszínes-cukkinis-csirkemell pl.
Vagy paradicsommal, hátha jobban elnyomja.
Végül rántva, aztán simán kisütve is :) Most láttam egy tök jó receptet, be kell panírozni parmezános bundába.
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni)
- Csak a hasam, derekam akarom fogyasztani
- Félek darabos étellel etetni még a közel 8hós babámat, mikor kezdjem el a darabos, kézbe adható ételt adni neki?