Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ha nagyobb üzletekben vásárolok, gyakran még félúton... fórum

Ha nagyobb üzletekben vásárolok, gyakran még félúton... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. loch ness (válaszként erre: 9. - 55Judit)
tegnap 20:13

Én a Sparban is jártam így. Jobb mindent megnézni az árleolvasóval, akkor elkerüli az ember az ilyen kellemetlenségeket.

Milyen alma kerül akciósan 600 Ft-ba??? Gyönyörű idaredet vettem 400-ért.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
tegnap 20:03
Én meg ma úgy jártam, hogy látom a gyönyörű alma fölött a 600 ft-os akciós árat, a pénztárnál meg kiderült hogy nem akciós és 1.600ft. Arrébb voltak rendezve a kis táblák, én meg nem vettem észre. LIDL!
tegnap 17:21
Undok, ritkábban kellő cuccokért embert küldöm, ő még élvezi. A napi szükségletűek, úgymint tejtermék, pékáru, zöldségek helye állandó, hamar összekapkodom.
tegnap 16:45
Nem baj !
tegnap 16:02
Kisebb boltokba érdemes menni. Sparból vannak kisebbek, és ahol én járok Lidlbe, ott sem szokott tömeg lenni. A nagyobb boltoknál piszok fárasztó, hogy körbe-körbe gyalogol az ember, leszakad a lába, és a harmadik logikai nekifutásra sem talál valamit, mert máshová tették az eladók...
5. birebora (válaszként erre: 3. - ,zumba)
tegnap 15:31
És mondanám, hogy akkor menni amikor nincsenek sokan, de olyan már nem nagyon van, hacsak nem nyitás után és zárás előtt.
tegnap 15:24
Megértelek. Én is így vagyok. Nem szeretem a tömeget, türelmetlenséget. Szívesen vásárok az Auchantól on-line. Addig válogatok amíg kedvem tartja. A legtöbbször sikerül az ingyenes kiszállítás is.
3. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:25
Átrendezéssel manipulálják a vásárlókat, hogy mást is vegyen a polgár. Határozottnak kell lenni és nem bedőlni nekik. Ha zavar a tömeg, akkor lehetőleg hamar összekapni az árut, fizetni és távozni.
tegnap 10:39
Meg tudlak érteni.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook