Ha nagyobb üzletekben vásárolok, gyakran még félúton... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
14. xochipilly
nov. 1. 07:39
A Sparban rendszeresen azzal sz..atják a vásárlókat, hogy "rossz helyen" van az (akciós) árcímke, nem az adott termék alatt. Nagyon kell figyelni. Heti egyszer vásárolok online, de ott is nagyon sok szolgáltatóban csalódtam míg meg nem találtam azt az egyet aki nem patkánykodik a "cseretermékekkel" + azzal, hogy másokat ki se szállít. Évek óta csak tőlük rendelek.
13. Süti 2 (válaszként erre: 9. - 55Judit)
nov. 1. 06:38
Én is Lidliben láttam , az ártábla közepen ,alatta kettő féle alma.
Mikor siet az ember vagy épp csak figyelmetlen ,könnyen így járhat.
Lidl sokszor csinal ilyet/ többször észre vettem/.
El kell olvasni az ártáblat es megnezni az almára mi van irva / egy kis cimke van az alman h mi a neve/.
12. birebora (válaszként erre: 9. - 55Judit)
nov. 1. 06:37
1.600 ft az alma? Atyaég! Miből van az, honnan hozták? A nem megfelelő táblák elhelyezése minden áruházláncra elmondható. Van amikor én is a pénztárnál szembesülök. Ha olyanom van és kell elhozom, ha nem otthagyom. Ilyenkor mindig a vásárlókra fogják, hogy ők rendezik át vagy nem jó helyre tették vissza. Lehet benne igazság, na de mindig?!
11. unom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 06:18
Próbáld ki az online vásárlást, nekem bevált.
10. loch ness (válaszként erre: 9. - 55Judit)
okt. 31. 20:13
Én a Sparban is jártam így. Jobb mindent megnézni az árleolvasóval, akkor elkerüli az ember az ilyen kellemetlenségeket.
Milyen alma kerül akciósan 600 Ft-ba??? Gyönyörű idaredet vettem 400-ért.
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
okt. 31. 20:03
Én meg ma úgy jártam, hogy látom a gyönyörű alma fölött a 600 ft-os akciós árat, a pénztárnál meg kiderült hogy nem akciós és 1.600ft. Arrébb voltak rendezve a kis táblák, én meg nem vettem észre. LIDL!
8. globus
okt. 31. 17:21
Undok, ritkábban kellő cuccokért embert küldöm, ő még élvezi. A napi szükségletűek, úgymint tejtermék, pékáru, zöldségek helye állandó, hamar összekapkodom.
7. Józsibirka
okt. 31. 16:45
Nem baj !
6. loch ness
okt. 31. 16:02
Kisebb boltokba érdemes menni. Sparból vannak kisebbek, és ahol én járok Lidlbe, ott sem szokott tömeg lenni. A nagyobb boltoknál piszok fárasztó, hogy körbe-körbe gyalogol az ember, leszakad a lába, és a harmadik logikai nekifutásra sem talál valamit, mert máshová tették az eladók...
5. birebora (válaszként erre: 3. - ,zumba)
okt. 31. 15:31
És mondanám, hogy akkor menni amikor nincsenek sokan, de olyan már nem nagyon van, hacsak nem nyitás után és zárás előtt.
4. MÁRIA DOBOS
okt. 31. 15:24
Megértelek. Én is így vagyok. Nem szeretem a tömeget, türelmetlenséget. Szívesen vásárok az Auchantól on-line. Addig válogatok amíg kedvem tartja. A legtöbbször sikerül az ingyenes kiszállítás is.
3. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 11:25
Átrendezéssel manipulálják a vásárlókat, hogy mást is vegyen a polgár. Határozottnak kell lenni és nem bedőlni nekik. Ha zavar a tömeg, akkor lehetőleg hamar összekapni az árut, fizetni és távozni.
2. 80ASIQ
okt. 31. 10:39
Meg tudlak érteni.
okt. 31. 10:39
További ajánlott fórumok:
- Egy évig nem vásárolok ruhát, kihívás lenne számodra?
- Tényleg a környezetre nem károsak, az üzletekben pénzért vásárolt műanyagnak látszó zacskók?
- Miért vásárolok magamnak egy csomó ruhát, ha így is sok ruhám van?
- Mostantól inkább kevesebb palackozott italt vásárolok mert...
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Minél nagyobb a fizetésem, annál többször vásárolok a pláza...