Ha nagy leszek, tanító- néni/bácsi leszek... (beszélgetős fórum)
Meg akartam csinálni idén, de letettem róla, tudván, hogy úgyse fejezem be most, ha felvesznek óvóra.
Máshogy alakul minden jelenleg, mint ahogy terveztem, de nem bánom, hogy nem szakdogázok, nem ballagok, nem államvizsgázok...ráérek.:)
Vagyis annyira nem, de munkalehetőség még nincs, így szinte mindegy, 1 év ide vagy oda...
Nem, a zárótanítás van. Változó időpontokban, kinek mikor jó.
Nekem ma volt. És innentől a tanítós pályafutásom egy fél évig véget ér. 2013-ban folyt. köv.:)
Ma kiderült, hogy érdemesebb elfelejtenem az anyák napját...
Valami ötlet rajz órára? Valaki?:)
Jaj szegényke...akkor van para néha, gondolom.:)
Én nem ballagok. Egyébként se terveztem elmenni a diplomaosztóra se. Tudom, fura, anya kiakadt tőle...de teljesen feleslegesnek érzem. Visszagondolva az érettségin is kár volt táncolni meg ebédelni meg minden flanc.
Én nem szeretem az ilyen dolgokat. Ráadásul nincs mit megsirassak, elbúcsúztassak. Örülök, ha egyszer vége lesz.:)
Nekem fogalmam sincs ilyenekről. Mivel nem érint a téma, magasról teszek rá.:)
Szakdoga készen van, le van adva? Izgulsz már?:)
Szakdogat irnak a tobbiek. Mivel nekem nem kell, tengek/lengek...:)
Illetve a zarotanitasra keszulok hamarosan.
Halihó. Nekem egyáltalán nincs suli.:)
Ez legalábbis nincs...^^
Szia!
Igen, írtam, nem akarok a saját csapdámba beleesni...
Vége van, és kicsit üresek a mindennapjaim. Voltam ma is bent, annyira szeretem őket!:)
Veled minden rendben?:)
Bocs, de nem vagyok túl jó paszban. Nem akarom, hogy vége legyen, de közben elég is volt.
Én zseníliafigurát készítek nekik, tanítónéniknek tea, kapucsínó, csoki.:)
Na, ettől többet vártam volna!:) Te miket adsz?
Ja, csináltam a drágáimnak kis ajándék kártyát, amire írtam nekik 1-2 kedves mondatot:)
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Mi legyek, ha "nagy leszek"?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Nagy baj ha nyáron bagoly leszek és nappal alszok és este vagyok ébren?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?