Ha másfél hónapig kaptam TGYÁS-t akkor azóta miért nem? (tudásbázis kérdés)
igen adatot kell csak szolgáltatniuk, de azért szólhatnak, hogy figyu, ha megszületik kell majd intézkedni még...valószínű jártasabb mint a kismama az ilyen dolgokban...
de persze ez is ember függő:)
A munkahelyeden lejelentetted, hogy megszületett a baba? A baba TAJ kártyája, lakcímkártyája kell az igényléshez, azok mind megvannak?
Hívd fel a könyvelőt.
A további igényléshez kellenek a gyereked fent leírt okmányai is!!!!!
A tgyás igénylése után szokott az oep küldeni egy papírt a kismamának, azon van egy ügyintéző, őt is felhívhatod, és biztos segít.
A kifizetőhelyes nyomtatvány tuti nem jó!!!!! Ha kifizetőhely lenne a cég, akkor eleve a céged utalná, nem az oep.
Bocsi, ne szidjátok a könyvelőket.
Nekik ha nem kifizetőhely a cég, csak adatot kell szolgáltatni a jövedelemről és egyebekről.
Nem intézheti helyettetek.
A zöld papirt és egyebet sem.
És a könyvelő nem bérszámfejtő, csak rá van bizva az is.
vagy tedd be új fórum kérdésbe h keresed a tgyás zöld nyomtatványt,ami születés után kell beadni:)
köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Nullás hónap (egy hónapig nem veszek semmit):D
- Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni?
- Stresszes munka mellett max.hány hónapig dolgoznál terhesen?
- Ti adtatok 4 hónapos babátoknak almát, gyümiket?Vagy ahogy a nagykönyvben meg van írva 6 hónapig csak anyatej?
- Tavaly egy hónapig kaptam álláskeresési járadékot, utána sikerült elhelyezkednem. Önadózó vagyok, be kell-e írnom az adóbevallásba?
- 9 hónapig veszélyeztetett terhesség előtte GYES, ez alapján hogy számolják a TGYÁS-t, GYED-et?