Ha kiesik a baba füléből a fülbevaló mennyi időn belül kell pótolni? (tudásbázis)
Nekünk pont ma eset ki a és én kb:3-4 óra múlva raktam vissza.Simán be tudtam rakni nem volt vele gond.
Amit én mondok, abban mindig van valami. :D
szerencsére ideért és be is tettem gond nélkül... huh.
van benne valamai... votlak paran akik a rozsaszin ruhacskak ellenere is kerdezgettek h fiu e vagy lany...
es igen csinaltattam en 16 evesen fulbevalot pluszba 3-at is... soha többet. igen fajt akkor es utanna is napokig...
Minek, minek? Azért, hogy ne nézzék fiúnak. :D
Meg azért, hogy ne felnőtt korábban rettegjen a beavatkozástól, mint én.
oj. az nem jó. reggel megpróbáltam visszatenni akkor nagy nehezen siekrult, de kivettem uyge mert nem volt meg a hátulja. majd ha felkel megint beleteszem eg ykicsit. hatha
úgyanígy jártunk mi is újra kell majd lövetni
szia már valószínű mőst be van nőve a lyuk, 3-4 óra alatt benő még nekik :(
Cserélgesd addig a fülekben a fülbevalót..Egyik nap egyikbe, másik nap másikba, akkor tuti nem nő be...
Megrendeltem elvileg keddre megérkezik
Benőhet a lyuk!
Viszont kábé 3 naponta elég "emlékeztetőleg" betenni a másikból a fülbevalót. Ami fontos, hogy a fülbevalót mosd le alkohollal,vagy hidrogén-peroxid 3%-os oldatával. Ha kipirosodna a ki-be pakoltatástól, akkor egy kis kamillaforrázat segít!
Minden jót! (kozmetikus-fül-belövő voltam) :-))
Nekem is benőtt a luk, de szerintem míg pótolod nem fog, gondolom az pár nap, max. egy hét alatt meglesz.
A lányomnak belövés után 2 hónappal begyulladt, de annyira, hogy ki kellett venni a fülbevalót.
5 nap alatt benőtt a lyuk, szóval nem olyan biztos az, hogy nem, nő be. Mondjuk neki gondolom a gyulladás miatt nőtt be, ez meg itt nem játszik, szóval annyira nem is szóltam :)
igen gondoltam én is erre, csak nem tudom nem okoz e gondot az állanó ki-bevétel
Tedd át a másikból, s naponta cseréld vissza, ha attól tartasz, hogy benő a lyuk. Vagy fűzzél bele alaposan megmosott damilt.
Ötlet? Minek ekkora gyereknek fülbevaló?
biztos hogy nem... nem lakik ismerős közelben akinek lenne..
Nem tudsz kölcsönkérni valakitől addig?
Kislányom 5 és fél hónapos és 9 hete kapott fülbevalót. Valószínűleg tegnap este eshetett ki, de nem vettük észre, csak ma reggel és nem találom a hátulját. ma nincs semmi nyitva és lehet ilyet nem is kapok hanem rendelni kell ami 3-4 nap. nem lesz gond? Ötletek?
Ha kiesik a baba füléből a fólbevaló mennyi időn belül kell pótolni?
További ajánlott fórumok: