Ha kiengedem a ketrecéből szobatiszta oroszlánfejű törpenyuszimat, mit játszhatok vele? (tudásbázis)
Nekünk a hullámos papagájaink is szerettek játszani velünk, és értették is, hogy játéról van szó.
A hoxán is van egy nyúlgazda, már elfelejtettem a nickjét, de ő is szokott játszani a nyuszijával, régebben volt, hogy beleolvastam a naplójába. Próbálj meg rákeresni!
Aranyos kis nyuszi, ahogy nézem a képeket, kicsit olyan érzésem van, mintha egy tengerimalacot kereszteztek volna egy nyúllal :)
A neten egy kis keresgélés után biztos találsz neki való játékokat....vagy kérdezd meg egy állatkereskedésben :D
Előbb-utóbb bújócskát.:D T leszel a hunyó.:D
Tényleg nekem afrikai óriáscsigáim vannak, ki kéne próbálnom apportíroznak-e...:DD
a fantaziadra bizom :D:D
anyam borogass :D
Szerintem olvasgasd a netet, hogy mik a nyulak igényei...a nyuszi is jobban fog járni, ha megismered őket.
Hagyd, hogy felfedezze a környéket, de klasszikus értelembe vett játékot ne akarj vele játszani, nem fogja érteni, hogy mit akarsz és csak megilyeszted...
mégis mi a bánatot lehet egy nyúllal játszani???
labdázni? nem hinném, hogy visszagurítja vagy szalad utána
a nyúl nem macska vagy kutya
További ajánlott fórumok:
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?
- 5 éves, óvodaköteles, de nem szobatiszta, fel kell hogy vegyék így is óvodába?
- Hogyan kell szobatisztaságra nevelni egy kiskutyát?
- Egy évesen miért nem szobatiszta a kutya?
- Gondok a szobatisztasággal 3 éves kor után