Ha kiderül, hogy tényleg baj van, ő lesz az első, aki megtudja. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Már hiányzott az orvodosdi.
Felismerhető vagy ám X.
"SENKIBEN, de tényleg senkiben nem lehet megbízni."
Sajnos. Nem várnék a helyedben.
Köszi de ha ez tényleg az, amire tippelek, abból mindent lehet, csak kigyógyulni nem. Csak azt nem értem, a b*zi magánklinika miért nem irányított egyből pulmonológushoz?! Az nekik pénz lenne (nyilvánvalóan csak arra hajtanak) de nem, várjak csak 6-12 hónapot, "jóvanazúgy"
SENKIBEN, de tényleg senkiben nem lehet megbízni.
A legjobb, amit tehetsz, hogy kizárod az életedből. Ne tudjon semmit. Tekintsd levegőnek.
Magadra figyelj, a gyógyulásra, a pozitív végkifejletre. Semmi más és senki más most nem fontos. Csak olyanokkal beszélj, akik jó hatással vannak rád, támogatnak, szeretnek, felvidítanak, segítenek, megértenek. A többitől távolság... egyre nagyobb.
Fizikailag nem bántott (jobb is, mert már előzetesben ülnék), de szavakkal is rettentően meg lehet alázni egy embert. A kutyával szebben beszélnek...
Sajnos a háziorvos (akit hiába faggattam, hogy mi a f.sz ez a CT eredmény) EGY SZÓT SE MONDOTT csak elküldött tüdőgyógyászati szakrendelésre. Ez nekem elég információ ahhoz, hogy vsz rosszindulatú a dolog. S4 ès S5 régiókban 1-1 darab, 5 illetve 6 mm-es solid nodulus, a kisrésben egy 5 mm-es kerek, interpulmonaris nyirokcsomóra suspect képlet. A többi dolog oké... Low dose mellkas CT-m volt. A "hiperszuper" magánorvosi centrum véleménye: 6-12 hónap múlva kontroll CT. A háziorvos reakciója: instant beutaló a tüdőgyógyászatra... Kíváncsi vagyok, kinek lesz igaza...
Hacsak nem fertőzte meg valami nyavalyával.
Van egy ilyen sanda gyanúm.
Amennyiben bántalmazás miatt keletkezett a baj és a diagnózis is ezt támasztja alá akkor jogos.
Egyéb esetben nem biztos, hogy mindenkinek az orrára kötném.
De kívánom, hogy ne legyen semmi komoly baj, a kapott lelki teher az ,amit nehezebb lesz gyógyítani. Mielőbbi teljes talpra állást kívánok!
Ne tedd.
Remélem nem lesz baj🙏🍀🙏🍀,,de ha mégis akkor szükséges a pozitív hozzáállás.
Nem kell mérgezni magad, ilyen bosszú csapásokkal.
MajD jó KárövenD, Ennyi!
SAJNOS!
Sajnállak!
Legyen jobb!
További ajánlott fórumok:
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- A kádárkockákat anno tényleg praktikusnak és "élhetőnek" tartották? Mi lesz ma a sorsuk?
- Ha valaki gyógyszerérzékeny, az az első szemtől is kiderül?
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Az első szerelem - Tényleg igaz, hogy az ember visszatér az első szerelméhez?
- Tényleg az első szerelmet a legnehezebb feledni?