Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha kiderül, hogy tényleg baj van, ő lesz az első, aki megtudja. fórum

Ha kiderül, hogy tényleg baj van, ő lesz az első, aki megtudja. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

28. gyöngy:) (válaszként erre: 27. - Globus)
tegnap 09:20
Orvos mániás. Nem semmi fórumjai voltak eddig.
27. globus
tegnap 08:39
Azt értem, hogy aggódsz, mindenki izgulna. De kit bosszulsz meg vele, miért, érthetetlen.
26. globus (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:37
Hidd el, hogy sok rákos elváltozást láttak már, amiről ki tudják jelenteni, hogy az. Annak speciális képe van. Maradványa gyulladásos folyamatnak szokott lenni. Nem szívbajoskodnak, ha gyanús.
tegnap 08:34

Már hiányzott az orvodosdi.

Felismerhető vagy ám X.

24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Srcrss)
tegnap 08:20
Véleményt egyedül az S5-ben talált Sz.rról írtak: "ami lehet maradványjellegű góc" aztán várjak fél évet egy kib.ott rákos csomóval?! Mi van ha nem góc??? (Akkor mindenki meg fogja ismerni a szolgáltatásuk színvonalát miután azzal a patkánnyal lerendeztem az ügyet)
23. srcrss (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 06:05

"SENKIBEN, de tényleg senkiben nem lehet megbízni."

Sajnos. Nem várnék a helyedben.

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Secret8)
tegnapelőtt 22:37

Köszi de ha ez tényleg az, amire tippelek, abból mindent lehet, csak kigyógyulni nem. Csak azt nem értem, a b*zi magánklinika miért nem irányított egyből pulmonológushoz?! Az nekik pénz lenne (nyilvánvalóan csak arra hajtanak) de nem, várjak csak 6-12 hónapot, "jóvanazúgy"

SENKIBEN, de tényleg senkiben nem lehet megbízni.

21. secret8 (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:37

A legjobb, amit tehetsz, hogy kizárod az életedből. Ne tudjon semmit. Tekintsd levegőnek.

Magadra figyelj, a gyógyulásra, a pozitív végkifejletre. Semmi más és senki más most nem fontos. Csak olyanokkal beszélj, akik jó hatással vannak rád, támogatnak, szeretnek, felvidítanak, segítenek, megértenek. A többitől távolság... egyre nagyobb.

tegnapelőtt 18:37
*részem
tegnapelőtt 18:35
A legjobb a dologban: soha életemben, egyetlen szál cigit se szívtam el :D Még passzív dohányzásban is nagyon kevés teszem volt...
tegnapelőtt 18:32

Fizikailag nem bántott (jobb is, mert már előzetesben ülnék), de szavakkal is rettentően meg lehet alázni egy embert. A kutyával szebben beszélnek...

Sajnos a háziorvos (akit hiába faggattam, hogy mi a f.sz ez a CT eredmény) EGY SZÓT SE MONDOTT csak elküldött tüdőgyógyászati szakrendelésre. Ez nekem elég információ ahhoz, hogy vsz rosszindulatú a dolog. S4 ès S5 régiókban 1-1 darab, 5 illetve 6 mm-es solid nodulus, a kisrésben egy 5 mm-es kerek, interpulmonaris nyirokcsomóra suspect képlet. A többi dolog oké... Low dose mellkas CT-m volt. A "hiperszuper" magánorvosi centrum véleménye: 6-12 hónap múlva kontroll CT. A háziorvos reakciója: instant beutaló a tüdőgyógyászatra... Kíváncsi vagyok, kinek lesz igaza...

17. Piroska52 (válaszként erre: 16. - Michelle.r)
tegnapelőtt 18:30

Hacsak nem fertőzte meg valami nyavalyával.

Van egy ilyen sanda gyanúm.

16. michelle.r (válaszként erre: 13. - K-né Zsóka)
tegnapelőtt 16:10
Ha csak nem öntött mérget a kávéjába, aligha okozhatott bárki betegséget másnak.
tegnapelőtt 13:09

Amennyiben bántalmazás miatt keletkezett a baj és a diagnózis is ezt támasztja alá akkor jogos.

Egyéb esetben nem biztos, hogy mindenkinek az orrára kötném.

De kívánom, hogy ne legyen semmi komoly baj, a kapott lelki teher az ,amit nehezebb lesz gyógyítani. Mielőbbi teljes talpra állást kívánok!

14. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:55
Ha kést szúrt beléd, akkor is megérdemled te magad hogy intelligensen kommunikálj. Sosem kifizetődő egy aljas ember szintjére lesüllyedni. Olaj lehet a tűzre.
13. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:26
Ő okozta a bajt? Szívből remélem, hogy minden leleted negatív lesz, mert ellenkező esetben csekély elégtétel lesz, hogy hozzávágod a diagnózist. Jobb lenne kizárni az életedből, ha úgy érzed megbetegít.
tegnapelőtt 09:02
Ha megalázott, szerintem sem őt, sem a másik 10 embert nem fogja érdekelni, hogy te beteg vagy. Csak magadat járatod le azzal, hogy jelenetet rendezel.
tegnapelőtt 07:42
Érdekelni fogja, ha másért nem, azért, mert vagy 10 másik ember is tanúja lesz. Egy olyan helyen, ahol minden héten rontja a levegőt. Ismerik.
tegnapelőtt 07:10
És az jó lesz úgy?
tegnapelőtt 05:36
De nem ér eltűnni ha elkezdted...
8. srcrss (válaszként erre: 2. - Józsibirka)
tegnapelőtt 05:09
Igazad van.
7. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 05:09
Szerinted érdekli? Sajnálni fog?
6. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:09
Ő betegített meg? Tényként közlöd vagy felelősséghárítás?
márc. 22. 23:36
Ne legyen semmi bajod!!!
4. secret8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 22:35
Szerintem inkább ő legyen az utolsó, aki megtudja.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 19:38

Ne tedd.

Remélem nem lesz baj🙏🍀🙏🍀,,de ha mégis akkor szükséges a pozitív hozzáállás.

Nem kell mérgezni magad, ilyen bosszú csapásokkal.

márc. 22. 19:24

MajD jó KárövenD, Ennyi!

SAJNOS!

Sajnállak!

Legyen jobb!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook