Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ha jövő ilyenkorra nem fogyok le, akkor végleg feladom. fórum

Ha jövő ilyenkorra nem fogyok le, akkor végleg feladom. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
48. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 30. 03:14
Két karácsony közötti időszakban hízunk el, ezt már a dietetikus megmondta!
47. Myra (válaszként erre: 41. - Egyed Egon)
nov. 29. 21:03
Koplalni nem szabad, de zöldségalapú étkezés sokat segíthet és a mozgás mellette.
46. Enissa (válaszként erre: 44. - Elbb)
nov. 29. 18:59
Abban is hormon van.
45. 55Judit (válaszként erre: 44. - Elbb)
nov. 28. 17:57
A hormonegyensúly megteremtésére én egy gyógynövényes krémet használok. Ciklusbarát krém a neve. Saját honlapját nézd meg, máshol nem tudom mennyi információt írnak le. Menopauza után is használható. Nézd meg milyen tünetek esetén ajánlják. Nekem szinte az összes megvan. Ez ám a gazdagság! Csak néhány napja használom, még nem érzek javulást egyetlen tünetemnél se. Viszont egyből kettőt rendeltem mert így nincs szállítási költség, és egy hialuron varázs krémet is kaptam.😀
44. elbb (válaszként erre: 6. - 55Judit)
nov. 28. 16:13
Ezt hogy sikerül elérni? Éppen banyakóros vagyok, szóval tényleg érdekel. Orvos kapásból hormont akart felírni, de attól nagyon ódzkodom. Viszont ha van valami jó praktika, szívesen olvasnék róla :)
43. 55Judit (válaszként erre: 41. - Egyed Egon)
nov. 28. 11:42
Kéretlen tanácsot nem illik osztogatni, ártalmasat meg pláne nem!
42. Érdekes73 (válaszként erre: 41. - Egyed Egon)
nov. 28. 11:28
Aztán a duplájára hízik...
41. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 22:02

Koplalj 3 hónapig, akkor biztos lefogysz!

Kitartás kérdése az egész!

Sok sikert!

40. vigyefene (válaszként erre: 39. - Libikóka)
nov. 27. 20:57
A nőket szeretetre teremtette az Isten. Ha hiszel benne, ha nem.
39. libikóka (válaszként erre: 37. - Vigyefene)
nov. 27. 20:53
Ahogy kell,,😊
38. apeeng
nov. 27. 20:52

Az evolúció tette ezt az élővilággal...régen, amikor tíz, meg százezer évekkel ezelőtt nem volt olyan, hogy leugrunk a Tescoba ebédért, akkor ha volt miből, annyit ettönk, amennyi belénkfért...esetleg az oroszlán is..nos akkor híztunk, aztán két-három hét éhezés következett...

ez van ma is, csak finomabb formában...ma már nem a szükség, hanem a jellem, és az akaraterő küzd az evolúcióval(több-kevesebb sikerrel)

37. vigyefene (válaszként erre: 34. - Libikóka)
nov. 27. 20:51
Áááááá. ha női combokról van szó, akkor majdnem mind imádom.
36. libikóka (válaszként erre: 35. - Vigyefene)
nov. 27. 20:50
Ok.
35. vigyefene (válaszként erre: 33. - Libikóka)
nov. 27. 20:49
Igen, de ha a telefonomról irok, azt nem lehet kibogozni. Miután elküldöm, a saját véleményét irja le.
34. libikóka (válaszként erre: 30. - Vigyefene)
nov. 27. 20:48
Alsócomb:)
33. libikóka (válaszként erre: 24. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:47

Írásban nem lehet mindig pontosan tudni mi is a lényeg:)

Vagy ki hogy értelmez.

Nem baj, kibogozzuk:)

32. apeeng (válaszként erre: 16. - Vigyefene)
nov. 27. 20:45
Ott a pont...(a meghatározás találó)
31. f6bc3125a2 (válaszként erre: 23. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:38
Azért, mert így ismertek meg, nem? Szóval nem biztos, hogy nem állt jól, csak új volt nekik. Megszokták volna.
nov. 27. 20:34
Nnnnna. Ha ez az ingem is meghizik a rántott csirke comb tövétől, akkor szárnyakat adok neki, és repül, igen oda....
29. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 27. - Michelle.r)
nov. 27. 20:34

Egyetértek azzal, hogy a fogyókúrák nem működnek.

55Judit tud valamit. 😊 Ő is az életmódváltás híve. Sok hozzászólását olvastam már több témában. Jó dolgokat ír.

28. vigyefene (válaszként erre: 26. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:30
Köszönöm.
27. michelle.r (válaszként erre: 9. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:29

Ez attól függ, mi a cél. Nekem akkor sikerült, amikor abbahagytam az eszement fogyózásokat. Most nagyjából ketogén/paleo elveket követek és időszakos böjtöt tartok. Bár inkább úgy mondanám, időkeretet tartok. 12.00 - 19.00 között eszem, azon kívül nem. Ha nagy ritkán eszem olyat, ami ebbe nem fér bele, nem esem kétségbe.

Minden hétfő reggel mérlegre pattanok, ha többet mutat a mérleg, "kikorrigálom".

A fogyókúrák nem működnek. Amíg ezt nem értik meg az emberek, addig fogynak-híznak-fogynak-híznak.

26. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 25. - Vigyefene)
nov. 27. 20:28

Én is az őszinte szót szeretem.

Egészségedre az ebédet!

25. vigyefene (válaszként erre: 23. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:27

Vannak olyan emberek is.

Nincs okod panaszra, mert őszinték. Sokkal többre becsülöm azokat akik őszinték, akkor ha nem esik jól amit mondanak, mint akik hazudnak.

Közben ebélek.

24. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 15. - Libikóka)
nov. 27. 20:27

Én sem arról beszéltem, hogy mindenkinek a 20 éves kori súlyát kell tartani. A fogyókúrára értettem, hogy ha valaki nekiáll, akkor nem mindegy, hogy honnan indul. Ezért írtam, hogy néha az 5 kg súlyfelesleg is sok.

Lehet, hogy félreérhető voltam. Vagy vagyok. 🙂

23. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 16. - Vigyefene)
nov. 27. 20:23

Nem, esetükben nem erről volt szó. Egyikük sem seg.nyaló.

Őszintén mondták, hogy nekik furcsa volt az átalakulásom. Amikor visszahúsosodtam, szerintük akkor voltam önmagam.

22. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 20. - F6bc3125a2)
nov. 27. 20:20
Az jó.
21. vigyefene (válaszként erre: 19. - 55Judit)
nov. 27. 20:20

Áááá, a fenét. Másfél óra alatt megemészted. Holnaptól soványabb leszel. Reeeengeteg férfinek fogsz tetszeni, nem tudod elhessegetni őket.

Probléma-probléma.

Magyarországon is csak egy férjed lehet.

Nem probléma.

Barátod akárhány.

20. f6bc3125a2 (válaszként erre: 11. - Smaragdzöld 🐉)
nov. 27. 20:14
Nem túlzott. A hízás, és a fogyás is 5 kg alatt. Úgy tűnik, a testem ragaszkodik egy bizonyos súlyhoz, és mindig visszaáll.
19. 55Judit (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
nov. 27. 20:13
Hát én jól kinézek. Most mérges is vagyok mert későn ettem és "véletlenül" olyat amit nagyon nem kellett volna.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook