Ha jártatok már így, hogy múlt el? Rettenetesen félek. (beszélgetés)
5. 3d787b167a
2016. szept. 10. 19:49
Hála Istennek nem.
Ne félj!
Tessék immunrendszert erősíteni!
A bacik ellen van antibiotikum.
A vírustól foss majd!:)
4. 31bc25d879
2016. szept. 10. 18:48
Szerintem is nyugodj meg, gyógyítható.
3. Bichter1 (válaszként erre: 1. - D8c85d28ad)
2016. szept. 10. 18:27
...tehát van még 2 napod hátra..
Gondolom kúpot kaptál, tartsd a kúrát és reméljük a legjobbakat.
2. kisj
2016. szept. 10. 18:24
Ez csak egy bakteriális fertőzés, ami az agyadig azért nem húzódik fel:)
A dokinak ki kellett volna tenyésztenie a bacit és annak alapján kellett volna gyógyszert írnia.
Amúgy meg ne szexeljél, mert hátha a pasid a baci-gazda és állandóan vissza fog fertőzni.
1. d8c85d28ad
2016. szept. 10. 18:20
Volt egy csúnya bakteriális hüvelyfertőzésem. Kikezelt az orvos, viszont ahogy elmúlt, elkezdett szúrni az alhasam bal oldalon. Elmentem a dokihoz és azt mondta, felhúzódott a baktérium a petefészkembe a fertőzés miatt. Most a háromnapos antibiotikum-kúra első napján vagyok, de minden éjjel rettegek, nagyon-nagyon félek hogy mikor múlik el, és már a munkámat se tudom normálisan végezni a nagy stressztől.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?
- Kisfiamnak rettenetesen száraz, ekcémás a bőre. Halicar nevű homeopátiás szer segíthet?
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Mi lehet ez? A szemem előtt pár centis látótérben úszkál egy moszat féle és bármerre nézek ott van, rettenetesen zavar.
- Napok óta rettenetesen fáj a torkom-nektek mi szokott beválni?