Ha izomlázra beveszek egy izomlazítót, segít rajta? (tudásbázis)
Ennyire nem mélyedtem el a témában, ezért nem is vitatkozom, de nálam mindig bevált. :)
Viszont azzal sem értek egyet, hogy mindenféle aprócseprő panaszra gyógyszereket kapkodjunk be.
A tejsavra tényleg jó, de ugyebár már tudjuk, hogy az izomláz nem elsősorban a felgyülemlett tejsav miatt van.
Szombaton tornáztam egy olyat amitől tegnap reggelre nagyon fájt mindenem,de azért még tudtam mozogni.:) Elmentem futni.
Na utána egy fél órával tényleg menni se tudtam...
Izomlazítót bevettem,nem nagyon segített,ma megint alig tudok menni de hoztam a Nagymamámtól lóbalzsamot,remélem majd az segít.:))
Köszi a válaszokat!
Algopirin, meleg fürdő, lóbalzsam masszázs, sok sok gyümölcs ezek után aludj el :) és mire felébredsz elvileg már nem fáj :D
* Izomlazító is segíthet ha olyan a szervezeted, ha még soha nem vettél be elvileg segít... de kimegy a hatása 12 óra múlva és még fog fájni
A legjobban az segít, ha átmozgatod az izmaid... még egy edzés utáni izomlázon is az segít, ha rádolgozunk.. A legjobb gyógyszer átmozgatni az izmokat..
De átmenetileg vehetsz be egy erősebb fájdalomcsillapítót is, mint pl. az apranax, ami 12h-s hatású..
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Champix, a segítő!!
- Fodrász vagyok segíthetek?
- Mydeton izomlazító :(
- Problema-e es artok-e azzal a babanak ha fejfajasra beveszek egy negyed algopyrint?
- Kinek melyik stresszoldó, izomlazító rágótabletta vált be?