Ha interneten átulutalok bankszámlámról egy összeget mennyi idő után kapja meg az illető? És nekem smsben mikor jelzik, hogy átutaltam? (tudásbázis)
Na, ez aztán már tényleg bankfüggő...
Nézd meg a neten, a bank oldalán elvileg fent van.
Köszike a válaszokat.
Azért nem értem miért nem smseznek, vagy csak akkor ha átutalják a másik számlára? Mert levonni levonták
No, akkor akár már ott is lehet...
Van, hogy az SMS késik!!!
Hivatalos álláspont szerint 48órán belül kell megérkeznie az átutalásnak egyik számláról a másikra, EUn belül. Országon belül sincs kevesebb idő megszabva rá, de szerencsére már nem használják ki maximálisan az időt a bankok.
Sok helyütt volt még úgy egy pár éve, hogy a bank gyűjtőszámláján már ott volt a pénz, de a konkrét számlákra relatíve sok idő után (néha fél-egy nap) tették rá - de tudtommal már elálltak ettől a gyakorlattól. Bár lehet, hogy 1-2 kisebb banknál még előfordul, hogy csak napi 2x van bankszámlára lekönyvelés...
attól függ h onnan utalsz hová és mikor?
Ha azonos bankba, akkor már azonnal átmegy és kapod az sms-t, ha idegen bank, másnap megy az utalás. Sms változó (van, hogy 2 nap után kapok)
Szia!
Max 5 perc az sms-ig, ha pedig ugyanaz a bank, akkor az is olyan 5 perc. Nálunk ez a tapasztalat, mert van, mikor a párom utal át nekem..
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?