Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ha ilyen a hús, annak ugye nincs baja? fórum

Ha ilyen a hús, annak ugye nincs baja? (beszélgetés)


2022. márc. 9. 01:04
Megettuk. Semmi baja nem volt, végül a férjem is azt mondta.
2022. márc. 8. 18:26
Jó étvágyat hozzá:)
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 8. 17:43
Megetted? Vagy még vársz?
2022. márc. 8. 14:18
Igen, olyan színű volt pont.
3. Napsugár8 (válaszként erre: 2. - Napsugár8)
2022. márc. 8. 14:13
Szóval, ha ilyen, ilyesmi színű volt, akkor ehető. :))
2. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 8. 13:59

Olyankor lehet ilyet látni, ha a csont mellett véres volt a hús, ahogy mondani szokták: nem véreztették ki kellően.

Ha kb. olyan szürkés, mint a húsleves habja, amikor felforrt.

2022. márc. 8. 13:56

Sziasztok.

Ma vettem oldalast, hogy azt sütök. Szép volt,én mindig megszagolom a húsokat,mert futottam már bele büdös húsba. Ennek semmi szaga , még disznó szaga sem volt. Szépen alaposan atsutottem és a csont mellett meg a csont mellől közvetlen leszedett hús ilyen szürkés volt. A csirkénél tudom, hogy ha be van vérezve és megsütjük,akkor a combnak a csontja melletti hús sötétbarna lesz,de a disznónàl nem tudom, kezdő háziasszony vagyok.

Szóval a kérdés, hogy okés hogy olyan szürkés a csont és a mellette lévő jól átsült disznó hús ,vagy sem?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook