Ha festi valaki a haját kékesfeketére, légyszi irja már meg nekem, hogy melyik az a termék ami a legkevésbé kopik hajmosés közben? (tudásbázis)
én tnap henné color szinezot vettem( ppd mentes. ettol az anyagtol hullik a haj, ammonia és más sincs benne ami gáááz.
tele van gyogynovényekkel és szintbelen hennával ami ápol.ráadásul még biotin is van benne(h-vitamin)
ami erősiti a hajat. vmikor a napokban ki is probizom .sziasztok.
Nekem nagyon bejött a Londa color, de ettől függetlenül az alfaparf nagyon jó festék..
Mikor vörös voltam, akkor volt alfaparfal festve a hajam, de a feketém mindig Londa colorral van. Nagyon szép fénye van, és hosszan tart.
egyik sem , mindegyik kopik....
Manapság mindegy hogy milyen festékről beszélünk...márka -szín.... ugyanolyan rossz...
és azt sem tudom hogy csak sima szinek vannak??
PL:csak barna szőke vörös?
Nincs pl:csokibarna,ébenvörös,hamvasszőke?
na látod erre én is kiváncsi vagyok
szivesen irnék antal valinak ez ügyben..
csak hát nagyon elfoglalt.
Hát én olvasgattam a hennáról még régebben de azt írták hogy nincs fekete henna vagy ha van azis nagyon káros!
Ez igaz?
igen én is voltam hajgyogyásznál--ugy lebaxott -a feketét felejtsem el azt mondta ha még késobb is akarok hajat..
a henna az johet az nem káros
jajj pont ezt nem akartam!!NEM AKAROK SENKIT ELIJESZTENI!!!!de sajnos így van:(:(De nem mindenkire úgy hat mint rám!hisz nem vagyunk egyformák!!!
Jajj vissza akarom a fekete hajam:(:(
A fejbőröm nem bírta!hajfestés után kipirosodott és a tarkómon görcsök lettek ja és kibirhatatlanul viszketett!
Elmentem a börgyógyászhoz és azt mondta tuti a festéktől van:(
de nem eliasztani akarok senkit!
És most kipróbáltam a barnát és semmi bajom nem volt,pedig még 2x le is kellett szivatni a feketét aztán a barna ,de semmi bajom nem volt!
fodrász is azt mondta hogy ez azért van mert minél sötétebb a festék annál több káros anyagot tartalmaz!SAJNOS!!mert imádtam fekete lenni:(:(
Szia4Én már 3 éve a sima Palettével festem a hajam és soha nem kopott ki a színe!csak a lenövése miatt kellett festeni mert még 1-1,5 hónap után is ugyanolyan volt mint legelőször!
Csak ajánlani tudom!Mondjuk nagyon vigyázz mert ez a szín a leg allergiát okozóbb!Én is így jártam:(
Wellaton mellett szavazok :)Igaz, hogy a kék kopik mosáskor,de nem vészes szerintem.
A Palette két hét alatt lekopott..:(
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Édesszájúaknak milyen diétás édességet ajánlasz, ami a legkevésbé hízlal?
- Mi lesz kékesfeketére festett hajamból, ha barnával ráfestek?
- Melyek azok a keresztnevek, amelyek legkevésbé tetszenek?
- Hogy váljunk el úgy, hogy a közös gyerekünk a lehető legkevésbé sérüljön?