Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak? (tudásbázis)
Gratulálok!!
És mit vettél fel? :D
Jaj,nagyon ügyes vagy! GRATULÁLOK!
Simán ment minden? :-)
Ne törődj az izgalommal. Tudom, azt mondod, hogy "Aha, persze..." De tudom mit érzel, én is nagyon tudok izgulni, illetve nagyon hamar elpirulok. Már attól is kipirul az arcom, ha izgulok, nem is kell zavarba jönnöm. (mondjuk szerencsémre nyomás alatt jobban teljesítek
Szóval lépj túl rajta, ne aggódj, hogy látják rajtad az izgalmat, annál előbb lehiggadsz.
Miért félsz ettől a vizsgálattól? Gondolod, hogyha őszintén, trükkök nélkül csinálnád, eltanácsolnának?
Bennem fel sem merülne, hogy nem sikerül... Miért vagy bizonytalan?
szerintem ne izgulj,legyél magabiztos és teljesen mindegy,milyen színű ruhában mész.
A lényeg,hogy te jól érezd magad benne..mert tudod,ha magabiztos vagy és kiegyensúlyozott,az kifele is látszik.
Szorítunk neked,minden rendben lesz:-)
További ajánlott fórumok:
- Munkahelyi alkalmassági vizsgálaton gond az inzulinrezisztencia?
- Masszőr képzésbe jelentkezőknek van egészségügyi alkalmassági vizsgálat? Mi számít egészségileg, minek kell feltétlenül rendben lennie?
- Milyen munkakörhöz szükséges a pszichológiai vizsgálat?
- Orvosi/egészségügyi alkalmassági vizsgálat ára, ki végezheti?
- Mennyibe kerül most egy orvosi alkalmassági vizsgálat, lejárt jogosítvány esetében?
- Ha elvesztettem az oltási kiskönyvemet, hogyan tudom igazolni az oltásaimat alkalmassági vizsgálathoz?