Milyen lehetőségeim vannak, ha egyedül szeretnék vállalni gyermeket? (beszélgetős fórum)
Sokat gondolkodtam rajta,hogy elmondjam e másoknak a történetem és arra jutottam nem szeretném részletesen leírni. A családomnak is csak szülés után mondtam el a teljes igazságot. Mindíg kitértem a kérdések elöl.
Röviden annyi, hogy inszeminációval estem teherbe külföldön. A "donort" ismerem és ő nem csak egy donor lett hanem részt vesz a gyerekek életében is.
Nem vagyunk együtt de igazán jó ember és apa.
Az egyetlen férfi akiben bízni tudok. (Mostmár)
Boldogok vagyunk a gyerekekkel csodás babák.
Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek. ❤️
Gratulálok!
Sok örömötök legyen egymásban! <3
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad a remek hírt!
Már el is felejtettem volna a fórumot, ha most fel nem bukkan. Nagyon örülök, ismeretlenül is szeretettel gratulálok, és minden szuperjót kívánok Nektek!
Szia,
Nagyon gratulálok a babákhoz, és a bátorságodhoz, hogy egyedül belevágtál és végigcsináltad. Én most szeretnék belevágni, de itthon sajnos nincs rá lehetőség...☹️
A segítségedet szeretném kérni, hogy hol sikerült végül, milyen feltételekkel, minden lényeges információ érdekelne.
Előre is köszönöm!!!
Szia,
Nagyon gratulálok a babákhoz, és a bátorságodhoz, hogy egyedül belevágtál és végigcsináltad. Én most szeretnék belevágni, de itthon sajnos nincs rá lehetőség...☹️
A segítségedet szeretném kérni, hogy hol sikerült végül, milyen feltételekkel, minden lényeges információ érdekelne.
Előre is köszönöm!!!
Gratulálok!
És jól olvasom? Babák? :)
Engem is érdekel, hol sikerült, priviben is jó.
Tudom nem mindenkit érdekel de azért megírom.
Úgy néz ki sikerült babákat várok. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar sikerülni fog, azt hittem évekbe fog telni de nem. Korai még a terhességem csak a család tudja de gondoltam beszámolok azóta mi tőrtént velem.
Köszönöm a sok kedves ember támogatását, amit itt kaptam. Csodaszép napot mindenkinek. :)
Ilyen is van, de semmi köze a te döntésedhez.
Nem kell foglalkozni az ilyenekkel.
Ti így vagytok család, sok boldogságot! 🙂
Én ezt arra értettem/ írtam akik tudatosan egyedül vállalnak gyermeket, vagyis nem valamilyen oknál fogva egyedül maradnak.
Ez sajnos a saját tapasztalatom, engem van aki mai napig elítél persze azért mert nem tudja teljesen az okát miért döntöttem így.
Nem biztos, hogy elítélik! Sokan tudjuk, hogy 2 szülőnek sem egyszerű a dolga. Mi van, ha az anyuka megbetegszik?
De manapság már olyan sokan maradnak egyedül... :(
Gratulálok a fiaidhoz, biztos vagyok benne én sem fogom megbánni a döntésem.
Abban igazad van, hogy soha nem felel meg az ember, de én már másnak nem is akarok hisz nem is tudnék mindenkinek megfelelni.
Amikor én voltam a te helyzetedben is sokan ellenezték aztán később már kevesebb de még mindíg vannak és lesznek is akik elitélik az egyedülálló anyákat akik ezt tudatosan vállalták.
Én nem bántam meg a döntésem a fiaim tegnap voltak egy évesek és nem is tudnám nélkülük elképzelni az életem.
Nem érdekel ki mit mond, mert mindíg lesz valaki akinek nem fogok megfelelni.
Szívből kívánom neked is sikerüljön.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Van közöttetek olyan aki nem tudja vállalni születendő gyermekét?
- Ki, miért fél gyermeket vállalni?
- Egy egyedülálló nőnek milyen lehetőségei vannak, ha gyermeket szeretne, de párkapcsolatot nem?