Ha egy napra férfi/nő vagyis ellenkező nemű lennél, mit tennél meg? (beszélgetés)
A szex-et én is kipróbálnám.Meg persze hülyére vennék néhány kényeskedő hülye p..csát!
Na de arra kiváncsibb lennék,hogy a pasik ha nők lennének 1 napig amikor mi nők a havi bajjal kinlódunk mit tennének???Huuuuu!Hát azt megnézném!:)
ja, és azért kipróbálnám, milyen lehet csajjal:D:D
(férfiként, nőként már nem érdekel)
Nőként nemigazán csinálnék sokmindent... unalmas és lehet ahogy a férfiak mustrálják a nőket.
Áhhh sosem! Kedves hölgyeim, köszönöm szépen, de nem élnék a lehetőséggel :-) Ha mégis, akkor meg átaludnám azt a napot (még a pisilést is kihúznám amennyire lehet)
Reggel kipróbálnám, milyen lehet a sört a bajuszomról leszürcsölgetni. Napközben elmennék kirándulni, és nem kéne bokrokat keresni, ha pisilni akarok....Kipróbálnám a férfias izmaimat egy konditeremben. Beülnék az énekkarban a basszusba, és kiénekelném a legmélyebb hangokat is. És persze és sem hagynám ki a szexet.
És még mennyi minden nem jutott most eszembe!!!
Na ezt én is kipróbálnám!!!
De ez lehetetlen, pedig annyira de annyira kíváncsi vagyok!!!!:-)
Na, én is valami ilyesmire gondoltam!
Csupa olyan dolgot tennék, amit nőként nem lehet!!
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Mondok valamit, mondd az ellenkezőjét
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Mennyi volt a legkevesebb ruha, amiben egy ellenkező nemű barátod látott?
- Távolságtartó, ellenkezőjét mutatja, mint amit érezhet azért...
- Te kisgyerekként ígérted meg ellenkező neműnek, hogy ha felnőttek lesztek összeházasodtok?