Ha az eszed IGEN-t mondana, de a SZIVED nem.... (beszélgetés)
Tisztelt mindenki!
A forum inditasatol kb majdnem egy evet vartam meg a nagy dontesre.Senkinek sem kivanom azokat a honapokat!De ez ev elejen teljesen uj Eletet kezdtem.Egyedul,mas varosban,mas munka,mas kornyezet.
Es ugy nez ki,h ramtalalt amire mindig is vartam. :)
En mindenkit arra biztatok,h ha erzi h nem jo valami,tegyen meg mindent h jobba tegye,de ha nem megy es nincs szerelem,jobb ha tovabb all.Igy a fair mindenkivel szemben.
Sok batorsag,kitartas kell hozza,de meglesz a gyumolcse.Mindenkinek szep napokat! :)
Rita
NEM ! nem tud !
Tud-e boldog lenni egy nő mellett akit szeret, de nem szerelemmel?
Végig olvastalak titeket.Jó az a Popper Péter "biblia".
Eszembe jutott valami. Férjem nagypapája 2006-ban halt meg. Több mint ötven éves házasok voltak. (2000-ben ünnepelte a család az 50.-et). A nagymama még most is siratja. Jó, nem jár éjjel nappal feketében, de könnyes a szeme ha rá gondol, a sírnál is beszél a papához, ha valamelyik gyerekük, unokájuk, dédunokájukról szó van emlegeti "Látod papa ez így meg így van."
Pedig Ők igen-igen régen házasodtak össze. Összecsiszolódtak, és nem tudjuk hogy valaha elmúlt-e köztük a szerelem, (feltételezem hogy volt.)
Na én is ilyet szeretnék. Minden elmúlhat, de ha van valami titok: összetartozás? szeretett? holtodiglan-holtáiglan? betegségben-egészségben? stb. na akkor az a szerelem.
Gyurki!
Egy percig sem kerdojeleztem meg a tortenet valodisagat.Hiszek a csodakban (is).:)
Calypso!
Na most aztan nem lettem meg jobban elbizonytalanitva.De nagyon szeretem Popper Petert.Koszonet erte.
Es most h igy a szabad egy oramat a gep elott toltottem es nem takaritassal,neki latok turbo sebessegben. :)
Kellemes estet es hetveget mindenkinek.
Panka!
Tok jo neked!Gratulalok! :)
Hatan!!!!
Isten Orizz h tokeletes legyen!Engem az se erdekel ha falaba van es nem mehet kozel a kandallohoz mert fel h begyullad,csak legyen meg kozottunk az a valami.
En soha nem kepzelek el konkret ferfit vagy helyzeteket a "nagy O" rol.Sott...nagy O nek sem neveznem.Inkabb csak agynek a sok kozul aki passzol velem minden teren.Es nem hiszem h ebbol 1 van a vilagon,de bizom benne h egyszer az utamba sodorja az elet az egyiket. :)
MIRA21!!!!!!!
EZT SZOROL SZORA EN IS IRHATTAM VOLNA!!!Azert tudom h hulyen fog hangzani de vigasztal a tudat,h nem csak en vok igy.
Irj majd ha jutottal valamire.
:)
"mig meg nem haltak. "
Már régen meghaltak de ez egy igaz történet volt!
En is ettol felek.... :(
De mi van ha egy seggfej lesz a pasi akibe beleszeretek es mindig eszembe jut,h mi a jobb?Ha engem szeretnek jobban vagy ha en szeretek jobban es a masik tojik a fejemre.Akkor mit erek a szerelemmel???
:)
Hatan!
Te vagy az elso eddigi eletemben aki nem az elhagyottat sajnalja,hanem felbirja fogni epp esszel h bizony "elhagyonak" es epp olyan nehez lenni.Vallalni az ismerosok szuros tekintetet,az ex par szemrehanyasait...etc...etc..
Koszonet a megerto szavakert.
DE BATOR VAGY!!!
Minden elismeresem h megmerted lepni a szakitast.Tovabbi boldog napokat!
Szia!
Ugy olvasom neked sem konnyu. :(
Sajnalom es remelem mielobb sikerul neked is donteni es a betegsegeknek mindig lelki eredetu okai vannak.Ajanlom figyelmedbe a www.ujmedicina.hu-t.Vagy olvass gert hammer-rol.
Sok sikert.
Kedves Mariann!
Csak ismetelni tudom onmagam:Nem mindegy h az az ido mennyi utan jon el es milyen alapokra(szerelemre) van az a bizonyos tisztelet es szeretet teljes kapcsolat alapozva.Nem mindegy h 1 ev utan kezded el erezni vagy mondjuk 15 ev szerelem utan.
Szia! :)
Ez meg az 1800-as evekben volt amikor kiutaltak volna oket a falubol,ha elvalnak?Igy aztan nem volt mas valasztasuk:Boldogan eltek,mig meg nem haltak. :D:D:D
Csak vicceltem,nem akartalak megbantani.Jo nekik.
Szia!
Ebben eyet ertek.Es sajnos barmennyire is szeretnek es nem tudnek eljtuni addig h belehulyuljek,mert nem birok uralkodni a temperamentumon maximum idei-oraig.
További ajánlott fórumok:
- Legszívesebben ezt mondanám most neked!
- Mennyi idő után mondanátok igent a párotoknak/ kérnétek meg a párotok kezét?
- Kinek mondanád most azt, hogy "Hordozzon tenyerén az Isten!"?
- Mi az, amit sosem mondanál el az édesanyádnak?
- Írd le melyik szám lenne az első amit mondanál 1-5 között
- Az eszedre vagy a szivedre halgatsz a parkapcsolatokban?