Ha átvernek internetes adás-vételi portálon(apród) 2700 Ft miatt ha feljelentem történik bármi is? (tudásbázis)
Én is épp pár napja jártam így elküldtem a csomagot ő meg megígérte hogy este már utal is.. igyekeztem mert megkért hogy a kisfiának szeretné húsvétra(játék)De ő azóta sem fizetett, mivel én ajánlva adtam fel megnézettem a postán hogy átvették e már a csomagot mert állította hogy még nem jött meg. Várta, rákérdeztem.... óó igen épp ma dobták be az értesítőt, majd ma átveszem.... Mondtam neki küldje a pénzt mert tudom hogy pár napja át vette a csomagot! Azóta se híre se hamva a volt A..ódon feljelentettem csak azt tudták javasolni hogy forduljak a rendőrséghez és ők segítenek kiadni az adatait. Nem fordulok a rendőrséghez nem ér annyit az egész cécó, de bosszantó hogy hogy lehet valaki ennyire
gerinctelen, és ezt nem büntetik, de ha el veszek egy zsömlét azért lecsukhatnak...
A lényeg hogy nyomozgattam utána a neve és emilje alapján, az összes hirdető oldalon megtalálható, és még vélemények is vannak hozzá hogy nem fizet nem elérhető...... ami pedig pozitív hozzá szólás az gyanúsan az ő hirdetései más néven... :-(
Olvastam valahol, ennyi
Lehet kibukik hogy rendszeresen csinálja, volt rá példa.
Hogy találna meg a rendőrség egy kismotort, rendszáma sincs?
És mégis lebukott egy becsületes közúti ellenörzésnél ahol a váz számot leellenőrizték
Valahol olvastam
bejelentést lehet tenni a szabálysértő lakhelye szerinti jegyzőnél és neki intézkednie kell
/hogy mit hogyan , nem tudom/
Merthogy 50ezer alatt az ilyen "csak" szabálysértés
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Egy ilyen levél után, szerintetek feljelenthetem ezt a "férfit"?