Ha Amazonon láttam valamit, amit szeretnék megvásárolni, mit tegyek? Honnan tudom meg, mennyi lesz a postaköltség? (tudásbázis)
4. xxBeaxx
2011. máj. 30. 01:58
SOS! Sziasztok!
Rég nem írt senki ebbe a topikba.
szeretnék amazon.co.uk-ról ruhákat rendelni, de valamiért a címet nem fogadja el, pedig ha megnézem, hogy melyik országba miket lehet rendelni akkor Magyarország is ott van a listán. Kinéztem pár ruhát, de elakadtam. Tud valaki segíteni??? Köszi!
3. amaal
2008. júl. 22. 17:55
Köszi! Konkrétan az Amazon.com-ra gondoltam, az USA-ból kellett volna valami, de már a címemet se akarta elfogadni... :-(
2. Sziamiaú
2008. júl. 22. 17:33
Én ezt az oldalt találtam:
www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=504950#versandkosten
Legalábbis ha erre az Amazonra gondoltál. Eszerint 6 euró körüli összeg, és ez az adott ország ÁFA kulcsa miatt egy kicsit lehet több vagy kevesebb, de Magyarországra csak csak könyvet, dvd-t, videókazettát, cd-t, társasjátékot vagy kirakót szállítanak
1. aminee
2008. júl. 22. 17:06
Ha Amazonon láttam valamit, amit szeretnék megvásárolni, mit tegyek? Honnan tudom meg, mennyi lesz a postaköltség?
További ajánlott fórumok:
- Milyen pénzért nem megvásárolható dologra vágysz a legjobban?
- Nagyim megvásárolt valamit, szeretné visszacsinálni. Ennek mi lehet a módja?
- Honnan és mennyiért rendelhetik azok az eladók a Converse tornacipőket, akik 5000 Ft-ért tudják postaköltséggel adni?
- Előfordult már veletek is, hogy a megvásárolt élelmiszerben valami vagy valaki "lakott"?
- Adni és kapni olyan egyszerű... és nem kellett megvásárolni hozzá semmit!
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?