Ha a párod jóban van a volt szerelmével (beszélgetés)
Ez így van ,igazad van.
Van amikor pótlékok vagyunk,van amikor minket pótolnak valaki mással,ilyen az élet,és a kapcsolatok.....addig is nem árt az önbecsülés,a magabiztosság a féltékenykedés helyett,hogy ha épp rosszul alakul el tudjon viselni egy szakítást.:))
Mindezek igazak, amit az önbizalomról itt sokan írtok..
De azért láttunk már nagyon sok olyat, hogy a férfi, vagy a nő még mindig igazából a régi partnerért döglik.. Mert neki ő az etalon.. És sokszor később megint össze is jönnek.. Hiába volt egy köztes..
No ha valaki nem akar "köztes" lenni, szendvicstöltelék, az azért nem elitélendő..
Azt valóban neki kell tudni, megtudni, hogy itt a dolgot csak az ő féltékenysége nagyítja-e fel, vagy tényleg van valami.. Hát, nem könnyű..
Én 15 éve ismerem a férjemet, éve vagyunk házasok, és ő a filmiparban dolgozik. Ez nem ment volna, ha alapból egy féltékenykedő p.-a lennék..
De az ilyen szitukat nem szeretem. Egy év elég rövid idő még. Én valahogy finoman, de választásra kényszeríteném, vagy legalábbis erősen jelezném, ha komolyan képzeli el veled a jövőt, akkor nem szeretnéd, ha a hölgy az életetek szerves része lenne. Egyre ritkábban szeretnéd látni.. Intézzétek úgy az életeteket..
Ha meg nagyon nem, akkor az akár jelezhet is valamit.
Én a mai napig nem lennék szivesen együtt a férjem volt barátnőjével, pedig az az egy volt szegénynek összesen, és egyébként tök normális nő. Persze adódhatnak olyan helyzetek, amit el kell viselni, de ha a párod még rá is játszik erre, az nem jó..
Na én bizonyára nem vagyok kellőképpen felnőtt, és intelligens, de nem bírnám elviselni ezt a szitut.
Pláne hogy a kedvesem ott nyáladzik nekem az exről. Na szép.
uh, le a kalappal azelőtt aki ezt diplomatikusan megtudja oldani
Én nem lennék rá képes,nem is érezném jól magam az tuti
Nem kell barátkoznod a csajjal
de azért ne is undokoskodj
valahol a középút a jó
a kommunikációban az a jó amikor az kétirányú. Amit tehetsz az, hogy elmondod a barátodnak, hogy riválisként tekintesz a hölgyre. Mert ugye ez az alapfelállás. Sokan azt mondják, hogy az emberek hűséget fogadnak nem vakságot. Viszont Te az a típus lehetsz írásod alapján akinek jólesik a dicséret, ha az valós. A barátod legalább őszinte ily mód is, és megjegyzi neked is, előtted is, hogy a másik hölgy mennyire szemrevaló.
Ilyenkor az egod védekezik, kevésnek érzed Magad nőként. A kérdés nem ez, hanem az:
- Tartod-e ezt a kérdést annyira fontosnak, hogy megvitasd, vagy elfogadod, hogy a barátod igenis megfogj nézni melletted a másik lányokat/nőket?
- Többféle embertípus van, ha most megteszi lehet megteszi később, van olyan aki nem ilyen, ha ilyen marad tudod tisztelni férfiként?
- Továbbá amit még mindenképp ajánlanék, egy kis önbizalomnövelő tréning.:)
"Nem könnyű róla tudomást sem venni..."
Nem is kell.:)
Ismerd meg ,mint ahogy a társaság többi tagját,és élvezd a bulit.
Nincs teendőd evvel a helyzettel,csak önmagaddal.Rakd helyre az önbizalmad...nem a pasiért,nem másokért,hanem önmagadért!:))
Szegény, ez egy tökszar helyzet :/
Szerintem te nem igazán tudsz mit csinálni ezzel, ettől a helyzettől a barátodnak kellett volna megvédenie téged. vigyáznia kéne arra, hogy az ő részéről az ilyen bántó dolgoktól mentes legyen a kapcsolatotok. Dícsérni meg végképp nem szabadott volna előtted a másik csajt.
Az ilyen "baráti" társaság a legrosszabb kívűlállóként, amiben mindenki mindenkivel kavart és ezek a "férfi-női" vonzalmak, flörtök tartják össze az egészet. Ez amúgy abból is látszik, hogy a haját, meg a ruháját dícsérgeti, egy normál (férfi-férfi) barátságban nemigen dícsérgetjük egymás haját, meg külsejét, egy tiszta barátságban ez lényegtelen dolog.
Szerintem semmi esetre se próbálj haverkodni a csajjal, vagy bármi olyat tenni, amit te nem akarsz, csak azért, hogy a helyzet megoldódjon. A pasidnak kéne megoldania, vagy megnyugtatnia téged, vagy akármi más, mert ez a szar az ő részéről jött a kapcsolatba, neked semmi közöd hozzá. Ha most kamuból mész pitizni a csaj barátságáért, csak még rosszabbul fogod magadat érezni utána, mint most, mert még te alázkodsz meg, de eredménye nem sok lesz.
Sőt, a pasid azt fogja gondolni, hogy "ok, a csajom is bírja őt, nem féltékeny, szóval nyugodtan szervezhetünk közös programokat" és azt fogod észrevenni, hogy egyre sűrűbben látod a csajt.
Amire viszont fel kell készülni, hogy ez lehet egy visszatérő feszültségforrás lesz, amiből még gond lehet később, hacsak nincs olyan érett a pasid, hogy magától észleli a problémát és valahogy megoldja.
Ez amolyan tudat alatti női rivalizálás, piszkálódás.
Talán más társaságot - ha már igénylitek - kellene keresni.
Ha ettől kell tartani, akkor akkorára nyithatja a szemét, mint egy tükörtojás, akkor is bekövetkezik.
DE:
Ebben a régi kapcsolatban nyilván a lány szakított, tehát a fickó esélytelen !
A legnagyobb biztosíték, hogy a másik lánynak már nem kell a fickó.
A társaságban mindig is ott lesz a lány, mert ez egy régi baráti kör.
Egy okos nő (remélem a kérdezőnk az!) tud úgy viselkedni egy férfivel, hogy a milói Vénusz sem rúghat labdába.
Személyiség !!!...vagy ahogy a mai divatos kifejezéssel mondják: Kisugárzás!
A többit meg Te is, én is leírtuk.:)
Szia,
Adj Magadra és legyél Te is ennyire csini mint a régi barátnő. Ha Te is megteszel mindent, akkor a párod Téged dicsér és nem mást.
Ácsingózhat rá a pasi? Igen.
Figyelünk a másik érzéseire, ha szeretjük? Igen.
Szerintem a lánynak nagyon is nyitott szemmel kéne járnia, mert a pasi bármikor beborulhat a hölgyeménybe újra... :S
Együtt vannak ? NEM !!!
Veled van ? VELED !!!
Ne csinálj magadból hülyét nyilvánosan!
Ne féltékenykedj, legyél te is elbűvölő és kedves, szórakoztató, humoros, intelligens és nőies, akkor nyert ügyed lesz!
GYAKOROLJ !
Hát akkor még mindig tetszik neki, sőt az is lehet, hogy szereti.
Normális ember nem dícsérgeti az exét az új partner előtt.
További ajánlott fórumok:
- Jellemezd volt párodat egy film címével :)
- Mennyi idő után kérte meg a párod a kezed? Hány éves voltál?
- Mi volt eddig a legdurvább, legnehezebben megbocsátható mondata/tette a (volt) párodnak?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Párod volt barátnője jóban akar lenni veled? normális ez?
- A szomszédfiú a szerelmével üldöz. Tudja valaki hogyan koptassam le finoman?