Ha 3 hónapja voltam teljes kardiológiai kivizsgáláson, van rá esély, hogy azóta 'elromlott' valami? (tudásbázis)
Minden orvosi lelet arra vonatkozik,hogy a kivizsgálás idején mi volt az aktuális állapot. Már másnap lehet,hogy mást mutat.
A negatív lelet azt jelenti csak, hogy a kivizsgálás idején jól volt az ember. Felesleges ezen aggódni, garancia úgysincs semmire.
A szív az nem szúrhat! Lehet pánikbetegség is!
Időváltozástól is lehetnek ilyen tüneteid!Bár a korodat nem írtad.
Szívinfarktus hirtelen is kialakulhat, van akinél tünetek sincsenek előtte, simán előfordulhat, hogy hiába vizsgálnak, úgy tűnik minden rendben, aztán nem úszod meg...szerencsére azért ez a ritkább.
Viszont még mindig a szív- és érrendszeri betegség a leggyakoribb halálok nálunk.
Nem erről van szó,szerintem.
Csak,így a neten keresztül, elég nehéz egy teljes kardiológiai kivizsgálást csinálni,hiszen a múltkor is elmentél az orvoshoz!
Erre ne várj 100százalékos választ!Honnan is tudnánk?
Jaa,és nem kuss a nevem!
De aminek nincs értelem,azt nagyon nehezen tolerálom.
Lehet, vannak hülye kérdéseim, de soha senkit nem bántok meg szándékosan!
Miss Poppy pl. a fejemre koppintott, de 'szeretettel' tette!
Tőle nem is vettem zokon!
Csak nem mindegy hogyan szólunk a másikhoz. ;-)
Előre is elnézést!
Dee,te qrvára hipochonder vagy!
Akármikor,akármi,történhet bármelyikünkkel!
elüt egy autó,elpattan egy ér!Tavaly egy ismerősöm a 40.születésnapján,családi bográcsolás közben,egyszer csak a szívéhez kapott és összeesett,nagyon hamar jött a mentő,de már nem lehetett segíteni rajta....egészséges volt,mint a makk.
Szóval,igazán felesleges ezen parázni,inkább élj..
Az én ismerősöm nem volt ilyen szerencsés.
Mindent rendben találtak nála(?) és 3 hétre rá elhunyt szívinfarktusban.
Kolléganőm férje teljes kivizsgáláson volt, mivel a húga fiatalon infarktust kapott és meghalt.:(
Mindent rendben találtak, 2 hét múlva infarktust kapott, sokáig volt kórházban.
Azóta jól van, de rendszeresen sétál, és kerékpározik.:)
Azt mondták, hogy makk egészséges a szívem, sportolók megírigyelhetnék..
Mostanában viszont, mintha szúrna, sokszor gyors a pulzusom!
Annyit hallani a hírtelen szívhalálról, infarktusról..
3 hónap alatt történhet nagy elváltozás?
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- 50-es pulzus, szédülés, szerintetek igényel kivizsgálást?
- Ha komoly bajod lenne, kivizsgáltatnád vagy lesz ahogy lesz? Hogyan dolgoznád fel?
- Endometriózis kivizsgálása
- Kisfiamnak időnként visszatérő erős fejfájása van! Hova vihetem még kivizsgálásra?