Ha 2 választás van honnan tudod melyiket válaszd, melyik a jobb? (beszélgetés)
Átgondolom és utána döntök.
A legjobbnak tűnőt próbálom választani,persze van mikor alaposan melléfogok!
szia
én is mindig azt szoktam, vagy fejben, vagy fogok egy tollat és egy papírt és leírom mindkettő mellett a jó és rossz dolgokat... megnézem mi miért rossz és esetleg mi miért jó a besorolás szerint, jól átgondolom a szívemet is meghallgatom és végül döntök... hál isten az esetek 80%ában jól szoktam dönteni!
amúgy én így azt mondhatom hogy részben az eszemre is meg a szívemre is hallgatok... én mindent szeretek alaposan átgondolni.
Megbeszélem a családdal, és közös megítélés alapján döntünk. Családi kérdésekben szintúgy, nálunk nincsenek egyéni "partizán-akciók" :)
Ha valami ennek ellenére nem működik, bátorítanak, hogy hagyjam abba.
Példa?
2 munkahely: tudom, hogy rossz politika, de a következőket veszem figyelembe: sok fizetés és juttatások, agyi kapacításom kihasználása, az otthonom és a munkahelyem közti távolság, kollégák.
Természetesen volt már rá példa, hogy mellényúltam:( Senkit nem hibáztathattam csak magam:(
A jelenlegi munkahelyem jó döntés volt?))))
Én inkább mindig az észérvek mellett döntök és általában meg is bánom! Kicsit lazábban kéne vennem a dolgokat!
Szóval a szívedre hallgass!! ;)
Sajnos ezt nem tudjuk:)
Döntünk, az akkor számunkra kedvezőbb irányba, majd később kiderül, hogy a döntésünk, valóban jó volt e:)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Két választásod van, te melyiket választod?
- Aki fogyókúrázni akar, honnan tudja melyiket válassza?
- Debreceni óvodaválasztás 2016. Vélemények az ovikról. Melyiket válasszam?