Gyümölcsnap helyett lehet paradicsomnapot tartani? (tudásbázis)
:)
Pontosan. Az én ismerőseim röviden "hugyos"-nak hívnak dinnye nélkül is:)
:P hát igen, én annó a suliban tanultam, merthogy kertészetibe jártam, de valóban Norbi is említi :D
Lehet tőle fogyni, mert vízhajtó hatású, de sajnos felszínes fogyás alakulhat tőle ki, mert zsírbontó, zsírégető hatása nincs :( sajnos, akkor már nádszál vékony lennék.
Irigylem aki estére tudja enni, ha én este enném, éjjel sűrűn látogatnám a mellékhelységet, így nem lennék kipihent :D
:-D
Jujjj ott még 95?Nálunk 60-70között ingadozik...Tiszta rablás a 95Ft.
Üdv. itt is:)
Ugye mint tudjuk, a görögdinnye is 2-es:)
Mondjuk vannak ismerőseim, akik göröggel fogytak, de ők csak azt ették. Ez nekem nem jó a munkahelyem miatt, mert az ügyfelek csak azt látnák, hogy rohangálok a wc-re:)
Viszont idén kétszer ettem, mert még mindig 95 ft. Nem ment lejjebb egész nyáron.
Paradicsom nekünk is van a kertben. Ne egy egész hegynyit képzelj, de például két tuja között felástam, és 4 tő van ott is, kb 20 kiló paradicsommal:)
Azért a dinnyével vigyázz, mert ugyan sok vizet tartalmaz, viszonylag sok benne a cukor is :D
ez a görögdinnyére is vonatkozik!
Dinyeeeeeeeeeeeeee
igen az már nagyon kéne míg még van.Én piacra nme igen jutok el de a paradicsomnak itt a szupermarketekben még mindig borsos ára van,pedig nem kéne,de attól függetlenül veszem.Bár gyümi napot nem tartom sokszor paradicsommal csillapítom az éheségem (ennél szebben már nem is írhattam volna) :-D
azért attól én is félek, hogy egész nap azt egyem.
Ha lehetne választani, dinnyét ennék egész hónapban:)
Hű de sok hozzászólás lett hirtelen! Köszönöm mindenkinek! Nagyon szeretem én is a paradicsomot, ezért jutott eszembe ez az ötlet, amíg van, és elérhető áron van. Akkor holnap veszek a piacon néhány kilót...
Senkinek nem marta a gyomrát, ha egész nap csak ezt ette?
Sziasztok!
Én is-én is:)
További ajánlott fórumok:
- Ezen a héten csütörtökön egy gyümölcsnapra ki tart velem?
- Lakatlan sziget, lehet belőle paradicsomi állapot?
- A level diétában a paradicsomot lehet helyettesíteni?
- Hétvégén mondta Czeizel, hogy javasolt gyümölcsnapot tartani terhesség alatt. Próbálta már valaki?
- A Tescoban mi számít friss zöldségnek és gyümölcsnek? Kaptam rá kupont, de se a paradicsom se a hagyma nem volt az.
- Hány éves kortol lehet gyümölcsnapot tartani?