A level diétában a paradicsomot lehet helyettesíteni? (tudásbázis)
A narancslém nem tartalmaz cukrot remélem......tudom, hogy hiába 100%-os, de most próbálok hinni benne.
Keresem a narancsot, vettem is, de az rossz volt, nincs szerencsém.
Ez az 5. napom, minden rendben. Szomjas vagyok mindig, így nem okoz gondot több liter ásványvizet meginni. Viszont nem vagyok éhes.
Hajrá! Köszi a választ! Minden jót!
Az a baj a narilével,hogy egyrészt cukrot tartalmaz,ami ugye diéta alatt kerülendő,valamint amire rá is írják,hogy 100%,jó ha van 25%.
Nagy bevásárló központokban lehet kapni,én pénteken hagytam abba és aug.6-án megint belevágok.
Sok sikert mindenkinek!!!!
Szia!
A narancsot 100%-os narancslével helyettesítem. Nem tudom, hogy jó-e így, narancs nincs..
Nekem ez volt a 3. nap.
Én ebben a kémiai folyamatos dologban nem hiszek
a 90 naposra is ugyanezt mon dják ,nekem több ismerősöm is végigcsinálta ,utána ugyanúgy visszaszedték a kilókat.Hol is van a kémiai folyamat ? Én is csináltam ezt a diétát ,de utána visszajött minden leadott kiló
Hát szerintem nem igazán.Ugyanis általábn ezek a kúrák egy bizonyos kémiai folyamatot indítanak el a szervezetedben és annak köszönhető a fogyás(házidokim mondta egy másik fajtára).Bár kicserélheted másra,de akkor sosem tudod meg,hogy mi lett volna akkor az eredmény.Én is elkezdtem újra,ma járok a második napnál és most egyelőre úgy tűnik,hogy sikeresebb lesz,mint a múltkori,mert 1 nap=1 kilo.
Neked sok sikert,ha még is belevágsz!!!
További ajánlott fórumok:
- Diétában a halat mivel lehet helyettesíteni?
- A dukan diétában a zabkorpát lehet helyettesíteni zabpehellyel? (csak ideiglenesen)
- Mivel tudom helyettesíteni a kecskesajtot egy leveles tésztában?
- Mit és mivel lehetne helyettesíteni ebben a diétában?
- A Level diétában a fejes salátát megpároltátok vagy nyersen ettétek?
- Szerintetek a Level diétában lehet helyettesíteni a tatárbifszteket?