Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » A Tescoban mi számít friss zöldségnek és gyümölcsnek? Kaptam rá kupont, de se a paradicsom se a hagyma nem volt az. fórum
A Tescoban mi számít friss zöldségnek és gyümölcsnek? Kaptam rá kupont, de se a paradicsom se a hagyma nem volt az. (beszélgetés)
Nem lehet, hogy a kuponnak X időben, napon van érvényessége? Gyakran befürdök az akciós újságok fejlécén lévő "ez csütörtöktől, ez csak hétfő-kedd-szerdán, ez csak szombaton " jelölések miatt :)
Van ott egy ember, akit hibánál oda lehet hívni. Én őt kérdeztem volna. Talán tudott volna azonnal segíteni, vagy legalább informálni. Ez a fórumkiírás így nagyon nem hatékony megoldás.
Ti mit gondoltok mi számít annak? Kaptam kupont és nem is kellene érte sokért vásárolni viszont már fogalmam sincs mi számít náluk friss zöldségnek és gyümölcsnek amire a kupont adták.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.