Gyűlölöm a rohadt éjszakákat! Lefeküldtem fél 1-kor,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem vagyok itt minden nap, csak véletlenül láttam meg a fórumot. Cikket nem tudok írni, nem túl jó a fogalmazáskészségem. Ha érdekel, írj rám 01.21-én, akkorra túl leszek a próbaalváson, azaz az első éjszakán a géppel, ezt még a kórházban. Ott beállítják, hogyan működjön számomra megfelelően, utána tudom megvenni (bérelni?). Ha nem tudok a géppel aludni (állítólag 15-20 %-ban nem sikerül), akkor valami műtét, de az állítólag nem olyan hatásos.
Egyébként mindezt TB-re intézem, a gépért kell majd fizetnem, de ha beválik, akkor minden pénzt megér. (Néha félek, hogy az "agybajom" miatt nem fogom tudni ellátni a munkámat, de remélem, megoldódik.)
Ha úgy érzed, elmennél alváslaborba, akkor kezd el mihamarabb. Én több, mint 1 éve kaptam a háziorvosi beutalót, kb. félév múlva volt időpont. Akkor kaptam egy kütyüt, amivel otthon aludtam egy éjszakát. Annak az adatait kiértékelve javasolták, hogy a kórházban is aludjak, ott már komolyabb felszerelésben. Utána megint jó sokára kaptam időpontot a gép beállítására (ami jauárban lesz)
Ez érdekesen hangzik!
Igen, írhatnál róla, akár egy cikket is magáról a készülék használatról, de erről az alváslaborról is.
Férjem is folyton el akar küldeni alváscentrumba. Ő meg a másik véglet: bárhol, bármikor képes elaludni - az sem jó.
Fél 2-kor levelet írtam az öcsémnek. Fogalmam nincs, mikor aludtam el, 2 után, ez biztos.
Mondjuk tegnap nem dolgoztam, nem fáradtam el.
Ha abbahagynád a "gyűlölködést", lehet, hogy még el is tudnál aludni.
(Évek óta vagyok - úgymond - "rossz" alvó. Itt a Hoxán kórusban rémísztgettek egy időben, hogy "nem lesz ennek jó vége"... Mégis itt vagyok; az ember szervezete sok mindent meg tud szokni.)
Öregszünk. régen, hajnalban indultunk nyaralni, simán felkeltem 3-kor, hogy a reggeli is beleférjen.
Most, ha felhúzom a telefont ébresztőre, pl. 6:-ra, 4-től 20 percenként nézem az órát. S én nevettem nagyanyámat, hogy utazás előtt nem tudott aludni.
Ma nincs semmi, de itt kukorékolok 4:30-ól.:((
Ez igaz.
Nekem ma kivételesen kitűnőt pontozott az óra. Bizonyára van a rossz alvásban stresszfaktor is, mert ma nem dolgozom. Talan egyedül vagyok véleményemmel, hogy szetetem a hosszú téli estéket.
Hát az nem jó 😢 Legalább könnyen vissza aludtál?
Én felébredtem 2-kor, viszonylag nehezen aludtam vissza, utána 6-kor.
Szerintem aludtam, egyébként felnéztem volna ide.
Úgy tűnik, Te sem vagy valami jó alvó 😢
Sajnálom! 😢
Remélem, a következő éjszakád jobb lesz!
Én nagyon szeretek álmodni, általában érdekesek szoktak lenni 🙂
Milyen vitamint szedsz?
Én B komplexet, 3000 D-t, kollagént kicsi C-vel, magnéziumot. Utóbbit este veszem be, ez az egy, ami használ lábgörcsre.
Mondjuk akkor legalább tudtam, mi a bajom 😀
További ajánlott fórumok:
- Nem akarom gyűlölni, mégis gyűlölöm. Mit tegyek?
- Mennyi idős volt a gyermeked/eid amikortól átaludta az éjszakákat?
- Hogyan tudnám rávenni 5 hónapos kisbabámat, hogy átaludja az éjszakákat?
- Kisfiam leszoktatóban van, mit tegyek hogy az éjszakákat jobban viselje?
- Kislányom 2 éves múlt, de még mindig nem alussza át az éjszakákat. "Normális" ez? Segítenétek?
- Amikor a babád elkezdte átaludni az éjszakákat, nem lett kevesebb a tejed?