Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Gyűlölöm a rohadt éjszakákat! Lefeküldtem fél 1-kor,... fórum

Gyűlölöm a rohadt éjszakákat! Lefeküldtem fél 1-kor,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
70. mátra67 (válaszként erre: 66. - Birebora)
ma 08:11
nekem is az volt, amikor a doki elemezte a diagrammot...
ma 03:32
Á
68. fincsi5 (válaszként erre: 61. - Globus)
tegnap 19:04
Éjjel negyed egykor nyávogott 1x a cica, rögtön kipattantam, átöltöztem, mentem ki vele. Ő hamarabb végzett, mint én 2 cigivel. Fogmosás, átöltözés, és 4:30-kor már fel is keltem. Dél körül 1 órát feküdtem, már idegesít, milyen lesz az éjszakám.
67. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 64. - Mátra67)
tegnap 16:00
Igen, úgy hallottam, hogy hosszú sorok állnak az alváslaborba való bejutáshoz. Őszintén szólva nem igazán akarnék elmenni, viszont erre a gépre kíváncsi lennék, amit kapsz. Remélem, nem felejtem el, keresni foglak. Kívánom, hogy jó legyen, tudd használni! Azért január még odébb van, addig át kell vészelni pár éjszakát.
66. birebora (válaszként erre: 62. - Mátra67)
tegnap 15:28
"200szor nem vettem levegőt". Ez ijesztő.
65. birebora (válaszként erre: 56. - Globus)
tegnap 15:26
Én is, én is, én is:)
64. mátra67 (válaszként erre: 63. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 14:48

Nem vagyok itt minden nap, csak véletlenül láttam meg a fórumot. Cikket nem tudok írni, nem túl jó a fogalmazáskészségem. Ha érdekel, írj rám 01.21-én, akkorra túl leszek a próbaalváson, azaz az első éjszakán a géppel, ezt még a kórházban. Ott beállítják, hogyan működjön számomra megfelelően, utána tudom megvenni (bérelni?). Ha nem tudok a géppel aludni (állítólag 15-20 %-ban nem sikerül), akkor valami műtét, de az állítólag nem olyan hatásos.

Egyébként mindezt TB-re intézem, a gépért kell majd fizetnem, de ha beválik, akkor minden pénzt megér. (Néha félek, hogy az "agybajom" miatt nem fogom tudni ellátni a munkámat, de remélem, megoldódik.)

Ha úgy érzed, elmennél alváslaborba, akkor kezd el mihamarabb. Én több, mint 1 éve kaptam a háziorvosi beutalót, kb. félév múlva volt időpont. Akkor kaptam egy kütyüt, amivel otthon aludtam egy éjszakát. Annak az adatait kiértékelve javasolták, hogy a kórházban is aludjak, ott már komolyabb felszerelésben. Utána megint jó sokára kaptam időpontot a gép beállítására (ami jauárban lesz)

63. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 62. - Mátra67)
tegnap 13:41

Ez érdekesen hangzik!

Igen, írhatnál róla, akár egy cikket is magáról a készülék használatról, de erről az alváslaborról is.

Férjem is folyton el akar küldeni alváscentrumba. Ő meg a másik véglet: bárhol, bármikor képes elaludni - az sem jó.

tegnap 12:55
Nekem is nagy probléma a (nem)alvás. 5-6 órákat alszom, de van, amikor csak 2-3at. Nem lehet kiszámítani, nem tudtam semmivel összefüggésbe hozni (fizikai-szellemi fáradtság, túlpörgés, kaja, nem megszokott helyen alszom, szóval semmi törrvényszerűség nincs. Próbáltam gyógynövényes tablettát, altatót, az sem vált be) Érdekes, de napközben nem vagyok fáradt, esetleg kajakóma van, de az sem mindig. Már érzem az agyamon is, elfelejtek dolgokat, de pl. olyan is volt, hogy hirtelen nem tudtam, merre kell fordulni a lépcső után, merre van az irodám (11 éve dolgozok itt). Szóval, már arra gondoltam, Alzheimer vagy hasonló. Nagy nehezen kaptam beutalót alváslaborba, az orvos a műszeres értékek alapján a következőt mondta: az ott átaludt 6-7 óra alatt 200szor nem vettem levegőt, volt olyan is, amikor 49 mpig, az agyam oxigénhiányos állapotba került, ez a kognitív készségek romlásának az oka. Ez azért van, mert kvázi lebénul a légcső, ezért a szervezet felébreszt, amitől az izmok mozogni kezdenek. Ez a felébresztés lehet olyan, hogy észre sem veszem, de olyan is, amikor teljesen felébredek, aztán vagy vissza tudok aludni rögtön vagy csak 2-3 óra múlva, kiszámíthatatlan. A terápia: kapok valami gépet, ami nem engedi lebénulni a légzőizmaimat. Kíváncsi leszek, használ-e. Ha érdekel benneteket, írok majd róla, jan. 20-án kapom meg a készüléket.
61. globus (válaszként erre: 59. - Fincsi5)
tegnap 12:11

Fél 2-kor levelet írtam az öcsémnek. Fogalmam nincs, mikor aludtam el, 2 után, ez biztos.

Mondjuk tegnap nem dolgoztam, nem fáradtam el.

60. csemár (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:08

Ha abbahagynád a "gyűlölködést", lehet, hogy még el is tudnál aludni.

(Évek óta vagyok - úgymond - "rossz" alvó. Itt a Hoxán kórusban rémísztgettek egy időben, hogy "nem lesz ennek jó vége"... Mégis itt vagyok; az ember szervezete sok mindent meg tud szokni.)

59. fincsi5 (válaszként erre: 28. - Globus)
tegnap 11:59

Öregszünk. régen, hajnalban indultunk nyaralni, simán felkeltem 3-kor, hogy a reggeli is beleférjen.

Most, ha felhúzom a telefont ébresztőre, pl. 6:-ra, 4-től 20 percenként nézem az órát. S én nevettem nagyanyámat, hogy utazás előtt nem tudott aludni.

Ma nincs semmi, de itt kukorékolok 4:30-ól.:((

58. libikóka (válaszként erre: 56. - Globus)
tegnap 10:24
Szeretem én is:)
57. semleges (válaszként erre: 56. - Globus)
tegnap 09:25
Nem vagy egyedül, én is szeretem.
56. globus (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:24

Ez igaz.

Nekem ma kivételesen kitűnőt pontozott az óra. Bizonyára van a rossz alvásban stresszfaktor is, mert ma nem dolgozom. Talan egyedül vagyok véleményemmel, hogy szetetem a hosszú téli estéket.

55. semleges (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 09:30
Ez igaz.
tegnapelőtt 09:29
Nem igazán, de aztán nagy nehezen sikerült.
53. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Semleges)
tegnapelőtt 09:03

Hát az nem jó 😢 Legalább könnyen vissza aludtál?

Én felébredtem 2-kor, viszonylag nehezen aludtam vissza, utána 6-kor.

52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 50. - Violetta6)
tegnapelőtt 09:00
Nyáron sokkal rosszabbul alszom. Meleg is van, világos is, nagyobb zaj szűrődik be.
tegnapelőtt 07:40
Kétszer voltam fent éjszaka.
tegnapelőtt 05:54
Nyáron még elmegy. De most nagyon hosszúak.
49. Józsibirka (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 11:11
Bizonynem.
48. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 47. - Józsibirka)
nov. 18. 09:24

Szerintem aludtam, egyébként felnéztem volna ide.

Úgy tűnik, Te sem vagy valami jó alvó 😢

47. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 18. 03:09
Felvagy most ?
46. Egyed Egon (válaszként erre: 35. - Banános Zselé)
nov. 17. 21:59
Fred Astaire🕺🏻
45. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 44. - Globus)
nov. 17. 18:35
A Rivotril mellékhatásaként kezdett el fájni a szemem. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mit éreztem, de fizikai fájdalmat a szememben, reggel alig tudtam kinyitni és nem az álmosságtól. Igen, a Lutein jó rá, de ahogy csökkentem a Rivotrilt, úgy múlik ez a fájdalom is.
44. globus (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 14:21
Szemre jó, amit szedsz? Milyen probléma volt vele?
43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 41. - Globus)
nov. 17. 14:17
Magnéziumot, kálciumot (bár ezek nem vitaminok és az orvos írta fel). Multivitamint, D+K1+K2 vitamint (4000 D-t), Coenzim Q10-et. Ezen kívül gyógynövényes bogyókat: őszi margitvirág+fahéj+gyömbér (ezt emésztésre és migrénre. Vörös herét a klimaxra és Lutein+Zeaxanthin készítményt a szememre.
42. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - LillaW1)
nov. 17. 14:11

Sajnálom! 😢

Remélem, a következő éjszakád jobb lesz!

Én nagyon szeretek álmodni, általában érdekesek szoktak lenni 🙂

41. globus (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 17. 09:24

Milyen vitamint szedsz?

Én B komplexet, 3000 D-t, kollagént kicsi C-vel, magnéziumot. Utóbbit este veszem be, ez az egy, ami használ lábgörcsre.

Mondjuk akkor legalább tudtam, mi a bajom 😀

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook