Gyulán, futáshoz társat keresek! (beszélgetés)
És nagyon örülök, hogy tetszik neki :))))
Csak így tovább :)))
De majd ha jön a mégjobb idő akkor menjetek szana meg szét :)
Köszönöm szépen! Igen, jól :)) Mostmár! Másfél hónap betegség után :( De "csak" felső légúti volt. Meg nálam még egy két krach de nem baj :))))
Alényeg, hogy ha van is baj a végén javul :))
Köszi a kérdést:) Tetszik Neki az ovi! Amíg nem dolgozom, addig ebéd után jön haza. Jól érezzük magunkat! A szökőkút sajnos messzebb van, a héten lesz kész a biciklim. De ha elhozzuk, akkor már semmi nem állíthat meg:)
Ti jól vagytok? Hogy van a kislányod??
Szia! Hogy bírja a kisfiad az új ovit?
Remélem jól vagytok és jó ott :)))
Olyan jó idő van, menjetek szökőkutazni ;)
Szia keserÉdes!Köszi ,hogy írtál!Igazából én is lábfájós vagyok.De ha egy jó kis reggeli gyaloglás lesz az egészből ,már akkor megérte.Tavasz ,friss levegő,egy kis mozgás....
Senki sem úgy kezdi a sportot,hogy rögtön bajnok lesz belőle.Egyébként Gyula melyik részére költöztetek?Írd nyugodtan priviben!És honnan?
Szia!! Mi most költöztünk Gyulára:) De sajna futni nem tudok járni,mert fáj a lábam :( Jó kardioedzés a negyedikre naponta kétszer felmennem:)
Remélem, hogy sikeres lesz a kezdeményezésed!!
További ajánlott fórumok:
- Futáshoz mixet keresek...
- Futáshoz keresek pörgős, jó ritmusú zenéket, remix is lehet
- Milyen zenéket ajánlanátok futáshoz, aminek épp jó az üteme? (énekes+szám címe)
- Melyik a legjobb applikáció futáshoz?
- Budapesti- belvárosi- duci vagyok, közös KITARTÓ sétákhoz/ futáshoz keresek szintén a nagy súlyfeleslegétől szabadulni akaró sorstársat...:)
- Futáshoz társakat keresek Pesten