Futáshoz mixet keresek... (beszélgetés)
Sziasztok!
Kicsit több, mint egy hónapja futok ennek a programnak az alapján: [link]
173 cm vagyok, és 70 kg, mell:89, derék:66, csípő:110... Ahogy a méretekből is látjátok, nagyon széles a csípőm. Nem tudom miért, de az egy hónap alatt egy dkg-ot sem fogytam, csak 1cm-t karcsúsodott a derekam, 3-4 cm-t a csípőm. Normális ez? Sokan mondják, hogy látszik rajtam, de nem tudom, kicsit furcsa, hogy kilóból semmi sem megy le. Pedig szeretnék egy 5-8 kg-t is leadni, csípőre pedig a 100 centinek nagyon örülnék. Ezzel a módszerrel mikor lesz hatásos? Kb. 6,5 km/h-val tudok futni jelenleg, így 2,7km-t tudok megtenni.
A másik problémám, hogy a pulzusom mindig elég magas, maximum olyan 185-190 körül szokott lenni, de az átlag is 160 körül van, ami köztudottan nem a zsírégető zóna. De nem futok gyorsan, ennél lassabban aligha menne. Mit lehetne tenni, hogy ne legyen ilyen magas a pulzus, vagy így is ég azért a zsír?
Sziasztok lányok,ha valakit érdekel még,nálam most ez a kedvenc!Eszméletlen buli sláger lesz ez szerintem! :))
Áhh már megijedtem,miért kaptam felkiáltójelet :)))
Aha,tényleg ezekben is benne van!Nemhiába,ezek vérprofik :))
köszi :)
Egy autós film már négy része van. Van Diesel játszik benne.
1. Halálos iramban
2. Halálosabb iramban
3. Tokiói hajsza.
4.
A 4. nem jut eszembe bocsi. :-) Isteni jó film, főleg h imádom az autókat & a vezetés technikát a versenyeket, rallyt....
ohhh én még nem ismerem, de imádom a latin zenét, plusz a spanyol a kedvenc nyelvem :))) plusz futok is :))
Elküldenéd nekem is a linkeket?? Olyan kíváncsi vagyok :)))
Köszönöm szépen!!!
melyik filmekben?Nekem eddig egyet mondtak,az a te vagy az életemben volt Daddy Yankee pár száma!
küldöm,persze :)
Daddy Yankee,Wisin Y Yandel,Tito elbambino,Don Omar---ezek miiind,mind a nagy szerelmeim :)
na meg az Aventurás srácok is hmmmm.....
Nina Sky, Daddy Yankee, - Oye mi Canto
Ezt ismertem és szeretem! Csak nem tudtam a címét... :-)))
na összeválogattam a kedvenceimet,azon kívül,oldalt találtok egy csomót,és megtudjátok hallgatni őket!Szerintem eszméletlen jók,na és ez a nyelv csodálatos! :)))
priviben megy nektek! :)))
Ez egy műfaj!A latin zene,és a hip-hop keveréke,de egyszerűen nem lehet megunni! :))
dehogy haragszom :)
ha gondolod,szedek össze pár linket neked,és le tudod tölteni!Többet ne várj tőlem,mert nem értek én az átküldéses dolgokhoz :D
hát én már imádlak is titeket! :)
Van kedvenced?
További ajánlott fórumok:
- Futáshoz keresek pörgős, jó ritmusú zenéket, remix is lehet
- Milyen zenéket ajánlanátok futáshoz, aminek épp jó az üteme? (énekes+szám címe)
- Melyik a legjobb applikáció futáshoz?
- Gyulán, futáshoz társat keresek!
- Budapesti- belvárosi- duci vagyok, közös KITARTÓ sétákhoz/ futáshoz keresek szintén a nagy súlyfeleslegétől szabadulni akaró sorstársat...:)
- Futáshoz társakat keresek Pesten