Gyorsan elkészíthető kókuszos süti receptet tudtok ajánlani? (tudásbázis kérdés)
Kókiszos-bógrés
Ha a gáztepsiben csinálod akkor 2-es a mennyiség, ha kisebb tepsivel akkor az 1-es a mennyiség.
1bögre liszt
1bögre cukor
1bögre kókuszreszelék
1csom sütőpor
1db tojás
1bögre tej
Először a száraz alapanyagokat összevegyítjük, aztán hozzáadjuk a nedveset kikeverjük sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és kb 180 fokon tűpróbáig sütjük. Sztem ennél gyorsabbat egyszerűbbet nem találsz.
Brauni
Hozzávalók
30 dkg étcsoki
30 dkg Rama
5 tojás
35 dkg cukor
kb. 28 dkg liszt
1-1 tábla tej-, és fehér csoki darabokra törve
Elkészítés
Az étcsokit felolvasztjuk, és belekeverjük a Ramát. Ha egy kicsit kihűlt, beleütjük a tojásokat, egyenként elkeverve. Beletesszük a cukrot, a lisztet, és újból elkeverjük. A darabokra tört csokikat elkeverjük a masszával és kb. 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük. Tripla csokis finomság.
A segítségeteket szeretném kérni! :)
Van itthon 20 dkg kókuszom, illetve tortabevonó, valamint alapvető tésztaalapanyagok (liszt, cukor, sütőpor, tojás, vaj stb.) Valami gyorsan, vagy viszonylag gyorsan elkészíthető kókuszos süti kellene, éhezik rá a család:D Ja, és ne kókuszkocka legyen, mert azt tudom fejből, csak nem akarok azt.
Köszi előre is!:)
További ajánlott fórumok:
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Frissen kibontott tej savanyú.Tudnátok gyorsan elkészithető receptet?
- Szeretnék könnyen elkészíthető almás süti receptet (kekszes-almáson kivül)
- Tudtok valami viszonylag könnyen elkészíthető csokis-kókuszos sütemény receptet?
- Tudnátok nekem mondani valami jó receptet, amit a tyúk melléből elkészíthetnék?
- Tud valaki gyorsan elkészíthető finom krémes süti receptet?