Gyors és tartós fogyás (beszélgetés)
Jah, és nemrég beszéltem egy dietetikussal, aki azt mondta, hogy a lehető legrosszabb, ha az ember korgó gyomorral fekszik le. Ha nagyon éhesek vagyunk, lefekvés előtt fél órával együnk meg 1-2 szem teljes kiőrlésű kekszet, egy falat banánt, vagy egy falásnyi karalábét. Valamit, a kevésbé brutális (nem disznótoros jellegű kajcsiból). Elmagyarázta a biológiai folyamatát ennek, de már nem emlékszem. A lényeg, hogy a szervezet regenerálódásához (éjszaka) is kell némi energia. Ha ez nincs meg, akkor nem megy úgy a dolog..
Ezt lehet cáfolni, v egyet érteni, én egyet értek, mert logikus.
És igyál nagyon sokat, 2-3 litert naponta, de ne valami cukros löttyöt, hanem zöld teát, vagy vizet.
És jó lenne, ha mozogni is tudnál, nélküle elég nehéz...
Hát, ez szerintem nem valami jó.
Lefogyni lefogyhat, de hogy nem tartósan, azt garantálom.
Csak a szervezete elkezd raktározni, és nem fog fogyni. 6 után ne egyen, és ha lehet délu már ne csokit, meg sütit.
Az este, és az ebéd után semmi között azért nagy a különbség.
Este ne egyél semmit!
Reggelire max. valamiylen zsömle. 2 ig ebéd,, de csirkes, saláta, leves, kefír, virslin, semmi oylan amibe eknyér tészta van!
Este, délután csak víz vagy natur tea és már semmi!
Ha nagyon nem bírod vegyél délutánra egy Norbi update 1 pudingot vagy joghurtot, de semmi mást!
Így le fogsz fogyni 30 nap alatt!
Ne add fel akkor sem, ha éhes vagy csak a cél lebegjen a szemed előtt és az, hogy akkor sem halnál éhen, ha csak reggeliznél!!!
Sok sikert!
Amúgy pont az ilyen gyors fogyásokhoz találták ki az extraturbesztikus diétát, ami akkorra lefogyaszt, majd 3 napon belül visszaszeded. Nem tartós, de gyors. A legelején asszem még esküvőre készüléssel is reklámozták.
Tök mókás amúgy, hogy én meg 27én megyek esküvőre. 1. gondolatom: ilyen öreg vagyok, h az ex osztálytársaim férjhez mennek? 2. miben menjek? 3. mennyit kell ahhoz fogyni?:D:D
Tottttál tipikus:D
Ezek, drága, mind kifogások. :-)
Család, munka, meló, kertes ház, tanulás és önkénteskedés mellett IS heti 4x edzettem, és a legjobb formámat hoztam. (és hozom, persze, most is, bár most épp szabin vagyok) .Meg lehet csinálni. Életmód, döntés, elhatározás kérdése, és akkor semmi sem tántoríthat el!!!!
Hidd el egy tapasztalt vén rókának :-)
Gyors Vagy tartós.
A kettő együtt nem igazán működik. Főleg, hogy megmozdulni sem vagy hajlandó érte.
Gyors és tartós fogyás nincs. ha gyors, az gyorsan visszajön. Lassan járj, tovább érsz.
Szerintem hagyd ki a vacsikat, és kéne azért mozogni is.
Sok sikert, addig simán meg tudod oldani, hogy jobb formába lendülj.
További ajánlott fórumok:
- Tartós fogyás február 20-tól, aki velem tartana ide!!
- Lehet -e sportolás nélkül,tartós fogyást elérni?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Kéthetes léböjtkúra - tartós lett a fogyás?
- Próbálta valaki a testkontroll diétát? Tartós fogyás elérhető vele?
- Hasznos tippek a tartós fogyáshoz