Győr és környékbeli kismamák, babázók! (beszélgetős fórum)
Sziasztok:)
Rég jártam erre de időm az nagyon kevés...
Remélem minden rendben mindenkivel!
Szia!
Utólag is bolog első szülinapot Szandrának!
Jó gyorsan eltelt ez az egy év.
Mint ha ma lett volna:)
Sziasztok!
Szandra elmúlt egy éves 17.-én.
Hanna nektek is grtaulálok!
Sokat gondolok egy évvel ezelőttre!
puszi mindenkinek
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy nálunk az önkormányzat ad -e valami egyszeri támogatást vagy esetleg babakelengyét szülés után?
Mert egy csomó helyen adnak, Pesten egyik-másik kerületben elég szép összegeket.
Szia! A Párom oda fog most járni egyetemre. Mivel nekem nincs mi miatt igazán maradjak, így jó lenne nekem is ott elhelyezkedni (jelenleg elég távol lakom onnan). Az interneten is több helyen utána néztem, miként lehetne ott érvényesülni, de nem sok sikerrel. Volt amire jelentkeztem is, de gondolom - hiába írtam bele, hogy tervezem elég sürgősen az oda költözést - nem igazán volt tetszetős az önéletrajzom a lakhelyem szempontjából (sem). Szakmát szereznék, de nem tudom melyiknek venném hasznát ott. Milyen lehetőségek vannak egyáltalán? Pénz híján vagyok, ezért nagyon nem is ugrálhatok oda sűrűn, hogy körülnézzek. Esetleg néhány tipp, hogy hol lehetne személyesen érdeklődni mostanság? Vagy legalább milyen szakmával lenne érdemes kezdeni ott, a többit majd meglátjuk és addig meg valahogy kibírnánk.
:)
Dr William Hayfrom Bercsényi Ligetben rendel semmi fájdalmat nem érzel és még árban is elfogadható és nagyon rendes.
Én eddig rettegtem a fogorovosoktól de utoljára őt ajánlották és az sszes fogamat rendbe tette ami problémás volt fájdalom nélkül.
Minden féle félelem nélkül ültem be a székbe mert tudtam h semmit nem fogok érezni!
Telefonszámot tudok adni ha még aktuális:)
Sziasztok!
Elnézést a "bepofátlankodásért", de mint ott élő emberektől, a segítségeteket kérném. Egyáltalán nem kismamás témában, viszont nem tudom, hogy merre tudnék utána nézni, kérdezni.
Ha kell, megadom majd a számát. Csak meg kell kérdeznem a tesómtól, mert nekem nincs meg...
Egyébként pont ma voltam nála, mert letört a fogamból egy darab. 15 perc alatt végeztem.
Sziasztok!
Én eddig dalária néven voltam ezen az oldalon,de sajnos nevet kellett változtatnom ismét!:S
Köszi a segítséget:)
Ha a fiam jobban lesz asszem elmegyünk mi is...